夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

我哋結咗婚8年,有小朋友。婚後大住肚已經講過離婚,所以我成日都話如果唔係小朋友同我媽咪我一早離左婚。

大家既共同話題主要係小朋友。慢慢走向我做既野佢唔欣賞,佢做既我唔順眼⋯⋯ 呢8年入面前後發現兩次佢同女同事曖昧,嘈過佢唔認。直到上年佢懷疑我有第二個,話我變左。之後大家傾過應該剩返感情/親情,大家同意俾D時間大家改善下⋯⋯ 點知幾個月後俾我發現佢問工人姐姐可唔可以上床⋯ 果下好失望,感覺連最後嘅信任/最後既底線都冇埋⋯ 而家大家分開住,除咗小朋友嘅野唔會搵,星期六日放假唔會搵下小朋友⋯ 最多2-3日一個電話

我唔知我地之間仲剩返啲咩⋯ 甘樣落去係咪分開好啲⋯⋯?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Dice_Sep 發表於 20-2-27 16:57
我哋結咗婚8年,有小朋友。婚後大住肚已經講過離婚,所以我成日都話如果唔係小朋友同我媽咪我一早離左婚。
...
佢都好濫交,無生過性病?

子爵府

...

睇個勢佢雜食得好緊要喎...., 食到無野食, 連工人都食.... 好彩妳臨崖立馬, 唔係隨時工人做主人, 主人做工人, 主人床 3 人輪住訓

咸濕不是罪, 連人格都沒, 又不盡爸爸的責任, 還想來幹什麼 ?

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

...

有無濫到咁
工人姐姐靚唔靚的?

我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

子爵府

回覆 Dice_Sep 的帖子

好得人驚,連工人姐姐都唔放過!?

你o既顧慮係咩?錢?住的地方?小朋友的感受?

如果無,咁其實唔需要等,乾脆離婚可以,如果你只係假想唔離婚,佢仍然係一個好爸爸,好照顧孩子,咁我唔相信,點解依家只係分開住,佢影都唔係好見

侯爵府

好過份,竟然打工人姐姐主意

子爵府

...

點解仲唔分開?

子爵府

...

一開頭因咩事睇大家都唔順眼?

大宅

畀面勳章

20150618bb 發表於 20-2-27 17:16
咁佢又冇真正做到,佢聲稱純粹offer ,冇諗過真做...

事後話係我嘅改變令佢有少少幻聽,最後去睇醫生cfm輕-中度抑鬱

仲曾經表示90%係我令到佢甘樣

大宅

畀面勳章

Rilakkuma312 發表於 20-2-27 17:42
一開頭因咩事睇大家都唔順眼?

都係屋企野⋯ 有野维修叫佢跟,當然冇做冇跟⋯
我鐘意煮嘢食,佢叫我唔好煮因為佢唔想洗⋯
我鍾意放假同小朋友出去玩,佢情願留喺屋企多次表示放假攰過返工,因為我經常安排節目⋯

我總覺得佢冇咩家庭奉獻,當然除咗家用!
出街有時帶工人姐姐好過同佢去。

大宅

畀面勳章

heidys 發表於 20-2-27 17:22
有無濫到咁
工人姐姐靚唔靚的?

唔靚,偏中大碼
跟左我地9年,嚇到佢好驚

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

...
當初可能你無睇出甘性格

子爵府

Dice_Sep 發表於 20-2-27 17:51
都係屋企野⋯ 有野维修叫佢跟,當然冇做冇跟⋯
我鐘意煮嘢食,佢叫我唔好煮因為佢唔想洗⋯
我鍾意放假同 ...

所以相信夫妻生活越來越少?

其實一開始因為大家睇對方唔順眼,冇好好互相溝通,導致今日的局面。

至少有俾家用,已經好過好多人。

佢嘅抑鬱你覺得係唔係你造成?

子爵府

畀面勳章

依家都分開住,已經係離婚的前奏了,分夠兩年就可以同佢劃清界線

大宅

工人姐姐都啱,好驚喎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Dice_Sep 發表於 20-2-27 17:44
咁佢又冇真正做到,佢聲稱純粹offer ,冇諗過真做...

事後話係我嘅改變令佢有少少幻聽,最後去睇醫生cfm ...

大宅

畀面勳章

Rilakkuma312 發表於 20-2-27 18:02
所以相信夫妻生活越來越少?

其實一開始因為大家睇對方唔順眼,冇好好互相溝通,導致今日的局面。

夫妻生活都有既⋯ 唔多

我同意醫生講係多方面造成,包括佢屋企果邊上年都發生左D事

大宅

畀面勳章

crystal媽咪 發表於 20-2-27 23:19
唔係叫做冇真正做到
係你姐姐唔肯,如果姐姐肯,可能佢都唔介意

我都真係冇問過自己呢條問題⋯⋯
如果係我諗我會堅決D走

大宅

20150618bb 發表於 20-2-27 17:16

直頭Cheap, 貪就手撩姐姐上床,叫雞都慳返

大宅

畀面勳章

syc7 發表於 20-2-28 01:59
直頭Cheap, 貪就手撩姐姐上床,叫雞都慳返

佢話當時唔知點解甘做,之後就cfm有抑鬱⋯

其實我心入面唔信,可以話成件事係不可至信。
佢係其他人包括我屋企人都覺得既好好先生,照顧我媽咪,有穩定收入,就哂我唔多會反抗⋯

所以大家知道呢件事之後第一個反應都係話:冇可能!一定係姐姐作野。 我自己都萬萬想不到⋯

首頁

尾頁

跳至