網購天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

昨天想在淘寶落單 但客服話因疫情關係
部份地區會收貨時會有影響
我同佢講會經由集運倉再轉送到港
佢問我集運倉喺邊 我答唔出
因為平時比錢我直接揀官方集運
有無jm會知道官集既倉喺邊

大宅

廣東省東莞市沙田鎮第一产业物流园

翡翠宮

回覆樓主:

答广东就ok,唔洗太具體,你落咗單賣家就會見到詳細國内地址。

其實唔須要提轉送香港,直送問發到廣東情況就得。

男爵府

WiNniE_726 發表於 20-2-28 08:45
昨天想在淘寶落單 但客服話因疫情關係
部份地區會收貨時會有影響
我同佢講會經由集運倉再轉送到港

東莞集運倉唔受影響,我都發咗貨去
你下次只需講東莞,唔需要講集運倉。比完錢系統會直接顯示東莞個地址的

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

ManYoung_FB 發表於 20-2-28 09:19
廣東省東莞市沙田鎮第一产业物流园

jm妳好叻呀
⋆☆知足常樂

公爵府

lyh80115 發表於 20-2-28 09:45
答广东就ok,唔洗太具體,你落咗單賣家就會見到詳細國内地址。

其實唔須要提轉送香港,直送問發到廣東情況 ...

知道 謝謝妳
⋆☆知足常樂

公爵府

Elsa媽咪 發表於 20-2-29 10:58
東莞集運倉唔受影響,我都發咗貨去
你下次只需講東莞,唔需要講集運倉。比完錢系統會直接顯示東莞個地址的 ...

收倒 謝謝妳
⋆☆知足常樂

首頁

尾頁

跳至