網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

係咪只有天貓超市可買滿249才免運費到香港?

其實天貓店免唔免運費?謝謝

翡翠宮

回覆樓主:

免運費仲有京東、天貓全球官方店。我今日就收咗呢堆貨,京東自營包郵嘅,碳粉盒、霸王、8包麵、Notebook ram、SSD……

翡翠宮

回覆樓主:

天貓嘅店係無包郵,但有部份喺京東會開自營店,京東自營就有機會包郵,不過呢幾日只做直送半價運費,睇聽日有無再搞包郵活動。

舉例想買支歐萊雅,天貓有欧莱雅官方旗舰店;京東就叫欧莱雅京东自营官方旗舰店,可以直送香港,有7日包退保障。

翡翠宮

Mrs9588 發表於 20-2-29 20:46

京東有活動啦,自營99包郵5kg,有新人禮包,又有券攞。好多天貓店喺京東係自營店嚟,就變成有包郵。

(emoji)免運費又返來喇⚠ 新增每日簽到拎¥60無門檻券玩法,快啲來睇睇(emoji)

⏰京東女神節專場期:3.1-3.5
(emoji)自營商品滿¥99、5kg內免運費
(emoji)自營圖書實際支付金額¥100內免運費
(emoji)搶手機¥2020神券
(emoji) 每日簽到拎¥60無門檻商品券,搶¥499減¥50全品類券
(emoji)新人專享¥188大禮包限量搶
(emoji)拎券Link:https://u.jd.com/40GRju

大宅

貓超唔1定要¥249等送上門。¥199或以上: 10kg內免運到自提點,之後¥1/kg

子爵府

回覆樓主:

我頭先天貓超訂米,佢只打左快递費$30,係咪就係直送價?

翡翠宮

回覆樓主:

剛喺京東落單,¥99包郵好易玩。幫同事買條厠紙、消毒劑,自己買防潮珠及百合

翡翠宮

Jameskey 發表於 20-3-1 17:29
我頭先天貓超訂米,佢只打左快递費$30,係咪就係直送價?

超出10kg要補運費,盡量砌到唔洗運費先精明,要畀到¥30運費實在太多。又可以玩下京東99包郵5kg,有好多2.5kg以下包裝嘅米,有迎新券,又有好多活動領優惠券。

大宅

lyh80115 發表於 20-3-1 23:30
超出10kg要補運費,盡量砌到唔洗運費先精明,要畀到¥30運費實在太多。又可以玩下京東99包郵5kg,有好多2. ...

想買蒙牛酸奶 但1盒24包已經5.xxkgs
請問點買最抵,謝謝

翡翠宮

purple8262 發表於 20-3-2 00:07
請問點買最抵,謝謝

京東只包5kg,咁咪買啲12盒左右裝量,搭啲輕貨,等於買米我都係揀2.5kg或以下裝量。

今朝有同事又搵我買藍牙耳機,100人仔左右,咁我又有4kg幾Quota買重嘢啦。

翡翠宮

purple8262 發表於 20-3-2 00:07
請問點買最抵,謝謝

我有買開呢個牌子,佢有用水牛奶。上兩星期試咗純水牛奶,夠濃郁

加咗水牛奶做嘅酸奶
https://u.jd.com/l9LHqk
https://u.jd.com/3dJrZE

公爵府

想問有無書賣?

翡翠宮

mypineapple 發表於 20-3-2 22:33
想問有無書賣?

有,京東買自營圖書,實付¥100或以下訂單包郵。
呢幾日有簽到活到,3日得¥10、5日又有¥20、10日共有¥60無門檻券,迎新禮包又有張¥28。只要用券後低於¥100就全包郵。

公爵府

lyh80115 發表於 20-3-2 23:57
有,京東買自營圖書,實付¥100或以下訂單包郵。
呢幾日有簽到活到,3日得¥10、5日又有¥20、10日共有¥6 ...

謝謝。

子爵府

lyh80115 發表於 20-3-2 09:58
京東只包5kg,咁咪買啲12盒左右裝量,搭啲輕貨,等於買米我都係揀2.5kg或以下裝量。

今朝有同事又搵我買 ...

請問知唔知 京東 或 天貓 上樓梯 要唔要比附加費 因我家無電梯要行2 層樓。

男爵府

Mrs9588 發表於 20-2-29 20:46

宜家做緊活動,好多都可以直送香港免郵。
可睇返呢到

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23230331
你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人。

翡翠宮

secyw 發表於 20-6-13 10:53
請問知唔知 京東 或 天貓 上樓梯 要唔要比附加費 因我家無電梯要行2 層樓。

未試過,我覺得視乎幾大件貨。你可以預先問下神州

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

lyh80115 發表於 20-3-1 23:30
超出10kg要補運費,盡量砌到唔洗運費先精明,要畀到¥30運費實在太多。又可以玩下京東99包郵5kg,有好多2. ...

請問一下 我而家甘係咪直送呀?
日本の平安を祈ります

翡翠宮

kk80400 發表於 20-12-17 22:01
請問一下 我而家甘係咪直送呀?

咁要畀運費,京東、貓超買。

玩下京東,包郵商品多過貓超好多,包郵門檻又低啲,新人有199減100及¥30運費券,滿¥99買8kg包郵都得。
https://u.jd.com/t3UITB1

首頁

尾頁

跳至