婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有一教會女人係讚美操導師,但是又搞人老公榨取金錢,死纏爛打,迫人繼續供養佢
平時化全妝,搽晒指甲香水,着到若隱若現,吊人胃口的,用女人的天賦本錢達到佢卑鄙的目的

複式洋房

平時扮好虔誠,暗地裡破壞别人家庭幸福,要纏著人不放,明知那男人不喜歡他,處心積慮勾引他,自己被前夫拋棄,欠卡數100萬,想搵人夫幫佢還,人夫不肯,就逼他威脅他,軟硬兼施
每個月要攞錢,想攞多啲錢嘅時候,人夫不肯,就跪在地下向他叩頭,或者在他辦公室內喧鬧發癲,務求人夫屈服
每次上完床之後,又要人夫比服務費,成隻雞咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

MC2020 發表於 20-3-6 11:40
平時好像好虔誠,暗地裡又要纏著人不放,明知那男人不喜歡他,她説一開始已是每次俾錢才做 ...

任何宗教都會有好人壞人
至於收唔收錢係一買一賣
一開始講清楚,無欺騙成份就得
不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

回覆 crystal媽咪 的帖子

但是跟她學讚美操,心裏總是覺得不舒服

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

MC2020 發表於 20-3-6 12:03

但是跟她學讚美操,心裏總是覺得不舒服

當然
如果我有朋友係咁
我都會疏遠

複式洋房

delete

寶石宮

MC2020 發表於 20-3-6 12:16
情願她沒有告訴我,原來本來是好朋友,但見她為錢而出賣肉體, 破壞人家家庭幸福, 疏遠她、勸她、定告發她? ...

告發??
咩罪先

複式洋房

話比教會聽佢嘅為人,因為我唔想其他姊妹跟佢學讚美操囉

複式洋房

我而家已經離咗婚,我以前個C6都係有小三,所以我特別憎小三

公爵府

MC2020 發表於 20-3-7 17:08
我而家已經離咗婚,我以前個C6都係有小三,所以我特別憎小三

下?佢無得罪你,點解要甘做

寶石宮

alicego62 發表於 20-3-7 17:46
下?佢無得罪你,點解要甘做

咁我明
係睇唔過眼

複式洋房

MC2020 發表於 20-3-7 17:06

話比教會聽佢嘅為人,因為我唔想其他姊妹跟佢學讚美操囉 ...

總之st john’s cathedral、循道衛理的讃美操不去學也罷還有北角浸信會鰂魚涌浸信會

禁止訪問

大宅

MC2020 發表於 20-3-6 11:40
平時扮好虔誠,暗地裡破壞别人家庭幸福,要纏著人不放,明知那男人不喜歡他,處心積慮勾引他,自己被前夫拋 ...

那個男人不喜歡她,為什麼還要和她上床?

複式洋房

回覆 IBMom 的帖子

那個男人同佢上完床之後,發覺原來要他幫她還錢找卡數,準備和她分手,小三當然唔肯,多次在他面前𠝹手腕大鬧,嚇到男人,唯有繼續,譚姓小三還威脅他向他老婆爆大鑊,又扮可憐話自己係一個女人仔要養大前夫嘅仔沒有錢搏可憐,男人心軟又怕唯有繼續每個月俾家用掩口費,個男人又衰,見比了錢唔好嘥唯有繼續用她

子爵府

MC2020 發表於 20-3-25 15:34
回覆 IBMom 的帖子

那個男人同佢上完床之後,發覺原來要他幫她還錢找卡數,準備和她分手,小三當然唔肯, ...

個男都係一個“賤男”,想食免費午餐

大宅

汽水餅 發表於 20-3-25 17:23
個男都係一個“賤男”,想食免費午餐

世界上沒有免費午餐?又是一單床上交易啫?高級雞一隻明賣明買?

大宅

crystal媽咪 發表於 20-3-6 23:36
告發??
咩罪先

del

寶石宮

suslau2004 發表於 20-5-20 23:03
sorry, 咩事?

有人想爆大鑊
教會入邊有人係小三

男爵府

回覆樓主:

男嘅都唔夠虔誠聽唔到神嘅帶領,心有邪念想食免費餐

首頁

尾頁

跳至