想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

早幾日藥流左...但無痛少血...只覺一兩塊血塊...其實係咪唔正常...琴日飲左黑木耳水都無咩效...一個人係屋企真係會亂諗野...
發現時係9周空心胎...
求大家意見同經驗分享受...

複式洋房

mrmrsbabycheung 發表於 20-3-6 12:13
早幾日藥流左...但無痛少血...只覺一兩塊血塊...其實係咪唔正常...琴日飲左黑木耳水都無咩效...一個人係屋 ...

醫生有冇幫你照超聲波睇下清咗未? 應該都會流惡露一至兩星期左右

其實可以開始睇中醫調理, 中醫都會開藥幫你清一清

別墅

回覆 babymama2 的帖子

好突然...琴日排左一舊好大舊既野出黎...我諗應該都係. 下星期先覆診.之後都會睇中醫...希望小天使好快玥再返黎!!

大宅

回覆 mrmrsbabycheung 的帖子

我都係,岩岩食藥,希望可以排清

複式洋房

我未塞藥之前都已經見紅,但隔日覆診醫生話入面仲有少少要用塞藥迫埋佢出嚟。但塞左藥之後都係流左少量,下星期要再覆診

複式洋房

我未塞藥之前都已經見紅,但隔日覆診醫生話入面仲有少少要用塞藥迫埋佢出嚟。但塞左藥之後都係流左少量,下星期要再覆診

大宅

回覆 hoi_1224 的帖子

我係食藥,但食咗唔係排得好多,有d擔心排唔清,請問塞藥係咪醫院開藥的?

大宅

回覆 mrmrsbabycheung 的帖子

我食藥唔係排左好多出黎,有d擔心,你宜家點呀?

複式洋房

回覆 LiSue_FB 的帖子

我唔係政府呀…去專科診所,佢地幫我塞左4粒藥,我都唔係排左好多,我都好驚

大宅

係咪婦科診所呀?咁你有冇再照超聲波睇吓排得清唔清?

複式洋房

係呀…去左產檢果間診所,一路都係佢跟。就係星期一覆診時話大部分清左,仲有d未清,所以就幫我塞4粒藥,話想迫埋果d出嚟,但塞完藥又唔覺得痛又唔多血,今日直頭冇乜血咁滯,我都有d擔心。你咩情況呀?

大宅

我係政府睇,食左2日藥(政府只係比2日),排得唔多,宜家2星期後先覆疹,我睇開私家個叫我去政府,無藥比我😭你可唔可以PM我邊間診所
我朋友叫我睇中醫,我想等多個星期先

複式洋房

已pm,佢無轉介過我返政府呀…因為我上星期五見紅已排左大部分出嚟,果時冇用藥已經好多血流,到星期一覆診佢再檢查話仲有少少,所以幫我塞藥,但我覺得冇乜反應下星期一要再返去覆診,但佢一開始話唔洗做手術,只需用藥就可以

大宅

我冇自然流血,所以先去政府度用藥,佢比左兩日藥,過咗兩日就冇流血,所以有d擔心,唔駛做手術好好多,政府醫院同我講有20%先要做手術

複式洋房

你都是空心嗎?幾週食藥?

大宅

我係停左心跳,而且個size無長大過,私家醫生話size太約5weeks,我唔開心左一星期我星期日先用藥,私家醫生有冇比幾日你休息?

複式洋房

佢問我想開幾日,我本身話唔洗,但佢話照開2日比我,因為塞左藥驚我會發燒。我上2星期8w去照乜都照唔到,跟住又去驗隔日hcg, 指數又唔好又見紅,我都煎熬左成個星期。係呢兩日先好dd,只係想快d好番重新出發

大宅

我明白你心情,希望快啲搞掂,重新出發🙏

別墅

我第4日有一大舊好似兩隻手指既組織出左黎,我估就係,不過今日晏d先覆診。未知清晒未。但我一直都無痛過⋯唔覺藥力好大反應⋯所以一直都好擔心。直至好似排出左。不過我第3日開始有似黑木耳水,唔知有無幫助。

別墅

我都一直私家做⋯醫生無轉介我去公家,我知道後第4日已約做藥流⋯唔想拖⋯政府時間又要等得耐。我只係想快快完結重新出發。

首頁

尾頁

跳至