自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

通常幼稚園會6月搞今年應會取消
雖然未到我小朋友果,但戳可惜

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

之緣 發表於 20-3-7 11:39

無計喇!
放下自在

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都無計的

大宅

之緣 發表於 20-3-7 11:39

我仔仔今年K3,已經冇左秋季旅行/新年團拜/春季旅行,依家好大機會連畢業禮都冇

伯爵府

SaraSin 發表於 20-3-7 17:52
我仔仔今年K3,已經冇左秋季旅行/新年團拜/春季旅行,依家好大機會連畢業禮都冇
...

我都係
我們仲交曬錢5月去迪士尼畢業禮

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我仔小六本來11月去六年級畢業營,因為停課去唔到, 改左2月中點知都係去唔到

首頁

尾頁

跳至