論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

宜家疫情咁樣,見到姐姐個fb po左今日佢影既相出黎,去左up得地方唱k仲要冇帶口罩,間野污污糟糟咁,唔知d mic消毒夠唔夠,佢仲要冇帶口罩,我都明唱k冇帶口罩好怪,但見佢之前影d相都會拉個口罩落下爬,

大宅

$知足常樂$ 發表於 20-3-15 21:52
宜家疫情咁樣,見到姐姐個fb po左今日佢影既相出黎,去左up得地方唱k仲要冇帶口罩,間野污污糟糟咁,唔知d ...

我懷疑佢出街都冇帶口罩(返黎有帶的),但問親佢都話有全程帶又盛,講下姐姐背景,海外印,黎左4個幾月,22歲,離左婚有兩個女,最大個個已經6歲,平時湊小朋友都ok, 都聽話,但就放假打扮好唔撲素,平時成日影露奶相(我search佢fb 睇到),同佢講佢又一定話自己有帶口罩有洗手,早排2月試過叫佢唔好放假佢喊到好似死老豆咁,所以後尾都比佢放,好煩呀佢要湊bb (9個月),屋企仲有一個7歲一個4歲,但佢如果衛生意識差點算

洋房

回覆 $知足常樂$ 的帖子

可能係影相先唔戴啫!唔好過分擔心住。
你可以同佢講因為佢放假有外出,叫佢平日開工喺屋企戴返個口罩,保障返自己啲小朋友囉!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

請22歲甘後生預左,未定性 做乜事都唔識死

大宅

我懷疑佢出街都冇帶口罩(返黎有帶的),但問親佢都話有全程帶又盛,講下姐姐背景,海外印,黎左4個幾月,2 ...

22歲咁後生,我就唔敢請

大宅

22歲有個6歲女,自己都唔方有咩責任心!
睇緊啲啲小朋友!佢出街返黎要即刻沖涼!要佢手洗左個套衫,滴露!
佢出街唔注意個人衛生你都冇辦法

複式洋房

回覆樓主:

即系佢16歲就生左啦,又見佢既衣著打扮咁,好明顯去浦開,我唔會請呢d

複式洋房

我今日都發現姐姐前日放假去左唱K佢post左係whatsapp果story到......
都係22歲後生女,不過未結婚

大宅

宜家疫情咁樣,見到姐姐個fb po左今日佢影既相出黎,去左up得地方唱k仲要冇帶口罩,間野污污糟糟咁,唔知d ...

你睇吓前兩日的東張西望, 留意吓她, 小心

大宅

wendy1224 發表於 20-3-18 02:46
即系佢16歲就生左啦,又見佢既衣著打扮咁,好明顯去浦開,我唔會請呢d

Agree 16歲生 15歲比人搞大 吾慌好得去邊 呢種打扮似出嚟做

複式洋房

Butao 發表於 20-3-18 18:27
Agree 16歲生 15歲比人搞大 吾慌好得去邊 呢種打扮似出嚟做

十分同意

首頁

尾頁

跳至