網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

想買幾個鐵貨架置物,柱長1.8米(用普通快遞袋包)層板(用紙箱),係分開包裝,三個共大約40kg重,想請問邊間集運收費平啲?好啲?係咪一般超過1.5米就要額外有附加費?體積費?
大家有咩好推薦?

大宅

2020勳章

kiuzoe 發表於 20-3-25 02:47
想買幾個鐵貨架置物,柱長1.8米(用普通快遞袋包)層板(用紙箱),係分開包裝,三個共大約40kg重,想請問 ...

「點對點」集運,2米內不收附加費,只計實重,運體積大、長的最安心,但留意,每15個運單號收一次首重($40-連送住宅費用)

大宅

回覆樓主:

我用過幾次增益,鉄架床過2米,不是用网上登記貨品的,只是用訊息溝通,加D錢送埋上樓
付製这行话€N8qi1ixfGL7€转移至(emoji)τáǒЬáǒ(emoji)【增益集运广东惠州到香港专线 到住宅】;或https://m.tb.cn/h.VUDT9Q0?sm=f75693 點击鏈→接,再选择瀏..覽●噐○dakai

大宅

2020勳章

ryan12151215 發表於 20-3-25 12:34
「點對點」集運,2米內不收附加費,只計實重,運體積大、長的最安心,但留意,每15個運單號收一次首重($4 ...

感謝你的回覆,即係首重20蚊再加20蚊送上門?送貨之前佢會唔會有電話通知㗎?

大宅

2020勳章

abObu 發表於 20-3-26 09:55
我用過幾次增益,鉄架床過2米,不是用网上登記貨品的,只是用訊息溝通,加D錢送埋上樓
付製这行话€N8qi1ixfGL7 ...

感謝你的回覆,我見到好似有附加費喎,其實唔係好睇明,附加費即係幾多錢

大宅

2020勳章

kiuzoe 發表於 20-3-26 13:27
感謝你的回覆,即係首重20蚊再加20蚊送上門?送貨之前佢會唔會有電話通知㗎?
...

首重是40元(已包上門費用),必須要送上門,打包時,你留言,他送貨會通知你先。

大宅

kiuzoe 發表於 20-3-26 13:28
感謝你的回覆,我見到好似有附加費喎,其實唔係好睇明,附加費即係幾多錢
...

你pm佢問清楚收費先決定

大宅

2020勳章

ryan12151215 發表於 20-3-26 15:23
首重是40元(已包上門費用),必須要送上門,打包時,你留言,他送貨會通知你先。
...

另外想問下,呢間可否送面粉/食品?口罩又唔知得唔得?

大宅

2020勳章

kiuzoe 發表於 20-3-28 23:06
另外想問下,呢間可否送面粉/食品?口罩又唔知得唔得?

呢間無試過,如果想咩都送,就「hotbuy」啦!

大宅

2020勳章

ryan12151215 發表於 20-3-29 07:30
呢間無試過,如果想咩都送,就「hotbuy」啦!

thank you!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊