想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日係DD+6..今早綠D都重係白雪雪。
咁到底係未驗到定係遲黎m呢。

伯爵府

YanYanYan0923 發表於 20-3-25 16:57
今日係DD+6..今早綠D都重係白雪雪。
咁到底係未驗到定係遲黎m呢。

我諗咁嘅情況都係唔中居多,如真係受孕後20日,即DD+6,點都有色啦!除非你飲左勁多水,尿好似水咁清,一係可能化學左,但你應該之前都有一直check住?
一路都無任何線斷估都不會中左又化學。

複式洋房

ipcs 發表於 20-3-25 18:00
我諗咁嘅情況都係唔中居多,如真係受孕後20日,即DD+6,點都有色啦!除非你飲左勁多水,尿好似水咁清,一 ...

我都懷疑緊。因為我朋友遲左dd成20日先驗到。所以我可能等多幾日。如果都唔黎就睇醫生

伯爵府

YanYanYan0923 發表於 20-3-25 18:02
我都懷疑緊。因為我朋友遲左dd成20日先驗到。所以我可能等多幾日。如果都唔黎就睇醫生
...

咁奇怪,佢係一路有check住定係突然諗起好耐無M先突然驗呀?
唔同架喎,DD+20即係6w6了,心跳都照到喇。

複式洋房

ipcs 發表於 20-3-25 18:05
咁奇怪,佢係一路有check住定係突然諗起好耐無M先突然驗呀?
唔同架喎,DD+20即係6w6了,心跳都照到喇。
...

咁我又冇問到噤詳細。不過聽佢講。驗極都驗唔到。去埋醫生度食催經藥。食完都唔黎。結果要驗。真係中左。

伯爵府

YanYanYan0923 發表於 20-3-25 18:06
咁我又冇問到噤詳細。不過聽佢講。驗極都驗唔到。去埋醫生度食催經藥。食完都唔黎。結果要驗。真係中左。
...

可能你朋友講d唔講d,dd至dd+2驗到已經算遲,hcg隔日以最少1.66倍增加,唔會去到dd+20先見到驗孕棒陽性。

首頁

尾頁

跳至