潮流時尚

跳至
[手袋] harbour city H

首頁

尾頁

大宅

仲有個Kelly depeches 25, in noir matt croc

wcpcelia    發表於 7 天前
ada0707    發表於 7 天前
Cheuk2012    發表於 20-3-26 21:37
ttjl7    發表於 20-3-26 18:09

伯爵府

2020勳章

回覆樓主:

Wa tst D 袋都好靚

公爵府

2020勳章

Thx for sharing

子爵府

2020勳章

大宅

Thx for share !!

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

2020勳章

kforkatalina 發表於 20-3-26 14:15
仲有個Kelly depeches 25, in noir matt croc

Lindy 係咩size ? L26?

大宅

kforkatalina 發表於 20-3-26 14:15

Thanks for sharing!

Is the Picotin 22? Red or Rose Extreme?

大宅

cherrytea 發表於 20-3-26 16:31
Lindy 係咩size ? L26?

Should be L30 I guess

大宅

rmm9852 發表於 20-3-26 16:33
Thanks for sharing!

Is the Picotin 22? Red or Rose Extreme?

No problem at all
I’m not entirely sure, but I think the P should be red

別墅

2020勳章

有L26,黑銀
無C

大宅

2020勳章

kforkatalina 發表於 20-3-26 16:40
Should be L30 I guess

Display 果隻係墨綠L30 , 内併啡色,swift leather, 試上身好surprise swift 好輕身

子爵府

desmond100104 發表於 20-3-26 17:05
Display 果隻係墨綠L30 , 内併啡色,swift leather, 試上身好surprise swift 好輕身

原來係啡,我櫃睇以為是pink.
我都覺得靚。但無試。
星期日已係到。

大宅

2020勳章

Locherry1215 發表於 20-3-26 17:10
原來係啡,我櫃睇以為是pink.
我都覺得靚。但無試。
星期日已係到。

我係貪得意試下,想感受下L30 有幾大個

子爵府

desmond100104 發表於 20-3-26 17:12
我係貪得意試下,想感受下L30 有幾大個

仲之我都試下啦 我心覺得26 岩d.
個日問佢,佢話無26,得display 果個,6點幾。
佢拼色,其實我都鍾意,眼望已經好靚。

大宅

2020勳章

Locherry1215 發表於 20-3-26 17:17
仲之我都試下啦 我心覺得26 岩d.
個日問佢,佢話無26,得display 果個,6點幾。
佢拼色,其實我 ...

係呀,咪試下囉,總之試完唔係100%鐘意記得忍手就得。我好細粒但呢隻深色L30 試落都ok ga

男爵府

2020勳章

琥珀宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

thx for sharing

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

第一張相最高嗰個係咩袋嚟㗎?睇得唔清楚....

別墅

2020勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
penguin555 發表於 20-3-27 06:43
第一張相最高嗰個係咩袋嚟㗎?睇得唔清楚....

似係24/24

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊