自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

嘩,升得咁快,真係 "American great again"

水晶宮

第二個十萬唔駛一星期到

琥珀宮

畀面勳章

Apple011 發表於 20-3-28 09:23
嘩,升得咁快,真係 "American great again"

仲要日日係萬萬聲咁升

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

其呢個數字都已經唔可靠, 攞埋流感個數字嚟分析先有用

wcpcelia    發表於 20-3-28 15:53

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

當流感既其實唔算多啦,美國又話每年有成萬人死於流感,咁而家新冠病毒唔算好勁。

珍珠宮

好快就達到群體免疫

伯爵府

redhot 發表於 20-3-28 10:02
好快就達到群體免疫

至怕免疫咗COVID-19,來緊冠狀病毒又變異COVID-20,睇你班人類免得幾多次!?

珍珠宮

ayi1 發表於 20-3-28 11:25
至怕免疫咗COVID-19,來緊冠狀病毒又變異COVID-20,睇你班人類免得幾多次!?
...

我地啲蟻民從來冇得話事,我地只能做好保護自己嘅措施

禁止訪問

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

複式洋房

回覆 yuyueng 的帖子

對比亞洲 如日本 流感死亡率 都高

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔知佢點收科!!

伯爵府

KK20010609 發表於 20-3-28 13:23
超越中國不是夢 夢想成真

中國已封頂(除非爆第2波),但尾國先開始爆

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

豬仔嘜 發表於 20-3-28 09:23
第二個十萬唔駛一星期到

如是,接住會幾何上,會好得人驚

子爵府

回覆樓主:

尾國d留學生或移民左嘅人係咪仍然可返港? 唉

珍珠宮

MM2H 發表於 20-3-28 14:45
如是,接住會幾何上,會好得人驚

增加速度猶如癌細胞分裂,瘋長!

五眼聯盟的情報人員、各發達國家的防疫專家訓曬覺?!咁恐怖的全球疫情,危害國家安全的事件都不關注?!

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

美國舊年既所謂 "流感" 都好似成千萬人感染,過萬人死於流感!不過當時被武漢疫情掩蓋住!美國當時仲係度對中國落井下石,第一時間帶頭撤僑!

不過,有時人算不如天算。疫情峰迴路轉,輪到美國爆發肺炎,由於美國政府無能抗疫,疫情仲一發不可收拾,愈演愈烈。

可是好奇怪,美國肺炎疫情爆發後,流感卻突然消失於空氣中。好神奇!

侯爵府

唉,點收科?
福利國家,攪成甘.……

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

ChingYee123 發表於 20-3-28 15:24
美國舊年既所謂 "流感" 都好似成千萬人感染,過萬人死於流感!不過當時被武漢疫情掩蓋住!美國當時仲係度對 ...

對比成千萬人流感引致過萬死亡,咁對比家陣新冠肺炎又唔算係咩喎!美國人命真係賤。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

平平常常 發表於 20-3-28 15:10
增加速度猶如癌細胞分裂,瘋長!

五眼聯盟的情報人員、各發達國家的防疫專家訓曬覺?!咁恐怖的全球疫情 ...

相信已發展到互相糾纏中嘅conspiracy theories,不是不關注,應是關注不了

首頁

尾頁

跳至