時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢條片系幾十日前的。
發出耒唔系因為欣賞佢,而系俾各人知道香港有些人是用仇恨來代替思考。他當時叫封大陸,但最終大陸就做得最出色,幾乎沒有輸出疫症給香港。
呢一輪,外國做得咁差,佢就粒聲唔出。
唔單止咁,佢仲将女兒由自由民主嘅英國,向冇自由民主的香港衝關。
点解又唔怕送中?
呢D就系黄(emoji)的思維方式。
可惜,香港愚民實在太多,俾黄媒洗晒腦。

https://www.facebook.com/groups/567013303445712/permalink/1599666513513714/?sfnsn=mo&d=n&vh=e
张堅庭叫封城,系指封大陸。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

普京大帝 發表於 20-3-30 04:08
呢條片系幾十日前的。
發出耒唔系因為欣賞佢,而系俾各人知道香港有些人是用仇恨來代替思考。他當時叫封大 ...

點解黑醫護要罷工?
就係施壓政府要向大陸封關。
表面上講嘅就係疫情風險,實際係政冶陰謀,做成香港厭惡大陸的現象。
如果只談風險,十日前就好應該話要求對歐美封關了。

男爵府

選擇性失聰
突發性耳聾

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

普京大帝 發表於 20-3-30 04:10
點解黑醫護要罷工?
就係施壓政府要向大陸封關。
表面上講嘅就係疫情風險,實際係政冶陰謀,做成香港厭惡 ...

係!只針對中國!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

YC 就係咁
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

回覆樓主:

宜家一日幾十單,多得回流留學生同死都要外遊果班香港人囉!

男爵府

開心吸收勳章

班人根本就要搞死香港。
口口聲聲仁義道德,其實根本就勁不知所謂!

伯爵府

牛年勳章

咪係囉
星期日城市論壇仲有黃嘉賓話要封大陸
因為武漢開始解封
另一位正氣的嘉賓就話
宜家最大問題係班留學生!!!
跟住黃嘉賓話
大陸果班, 1%都你危險
香港人好自律.....

擺明玩針對

男爵府

根本是借題發揮,政治上腦,只針對阿爺!

首頁

尾頁

跳至