自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

因買了新機可以免費睇一年,因聽人講就算join左,仍然要付款收看非Apple 製作的電影或節目

想問吓jm用家,以上所講是否屬實,同埋值唔值得join (不論是否免費)?

多謝各位

男爵府

減齡達人勳章

bufferzone 發表於 20-3-30 09:38
因買了新機可以免費睇一年,因聽人講就算join左,仍然要付款收看非Apple 製作的電影或節目

想問 ...

尋日試左join
入去好多要比錢,轉頭就取消埋訂閱

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

joeyjoey223 發表於 20-3-30 09:48
尋日試左join
入去好多要比錢,轉頭就取消埋訂閱

I see I see! 唔該曬!

公爵府

2024年龍年勳章

電影可以租($8-38),
或者買。
Apple TV+ 劇集要俾月費。

珍珠宮

loveclementine 發表於 20-3-30 10:57
電影可以租($8-38),
或者買。
Apple TV+ 劇集要俾月費。

唔該曬!即係好似以前iTunes 咁?
咁唔join可唔可以齋租片或買片?

公爵府

2024年龍年勳章

bufferzone 發表於 20-3-30 15:55
唔該曬!即係好似以前iTunes 咁?
咁唔join可唔可以齋租片或買片?

對,同iTunes 一樣, 自己租/買movies,
AppleTV+ 只係俾月費睇佢哋自己channel 拍嘅劇,即好似Netflix咁,唔join都可以。

珍珠宮

loveclementine 發表於 20-3-30 18:02
對,同iTunes 一樣, 自己租/買movies,
AppleTV+ 只係俾月費睇佢哋自己channel 拍嘅劇,即好似Netflix咁 ...

好清楚!唔該曬!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

點解要Apple tv

珍珠宮

1928mickey 發表於 20-3-30 22:28
點解要Apple tv

因為咁啱有得免費join

首頁

尾頁

跳至