自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

https://www.facebook.com/MFAofficeHK/videos/170527003950822/UzpfSTE1NjQ2ODYyNzgzNDU1ODoxNjk5MTQ3NTgwMjMzMzE0/
我為中國人感到驕傲

psleung803    發表於 20-4-1 11:01
大家都要好起來啊

大宅

回覆樓主:

感動!
明白為何國家在這次抗疫上較成功!

水晶宮

回覆樓主:

向抗疫英雄致敬

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

班黃人和兒登,唔會明白中國在新冠病毒數字點解和而家歐美不一樣..
佢地只會武斷中國所有野係假數.
但見唔到在武漢人,湖北人,全部中國人努力之下,先可得出和歐美對抗疫情不一樣既結果...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

首頁

尾頁

跳至