自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200420/bkn-20200420122302739-0420_00822_001.html
win win

男爵府

回覆樓主:

贊成揾個地方安置佢地,好過比佢地通街走。一陣叫交口水去驗又唔交

wcpcelia    發表於 20-4-22 16:48

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cy101 發表於 20-4-20 16:43
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200420/bkn-20200420122302739-0420_00822_001.html
win win:fortunat ...

點解唔搵機場酒店呢?應該自己負責返一晚費用囉
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lambxxx 發表於 20-4-20 17:15
贊成揾個地方安置佢地,好過比佢地通街走。一陣叫交口水去驗又唔交

其實全部入境者都要等結果先可以走!

放下自在

侯爵府

陪月勳章

cattz288 發表於 20-4-20 17:17
點解唔搵機場酒店呢?應該自己負責返一晚費用囉

機場酒店萬豪天際未必肯,而且費用一定較貴。不過我贊成要自費,自己都要承擔和負責任。

男爵府

cattz288 發表於 20-4-20 17:19
其實全部入境者都要等結果先可以走!

但係唔需要入市區.....廸士尼酒店都可以!
成個鐘車程....

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

lambxxx 發表於 20-4-20 17:15

點解唔去佐敦嗰間!

侯爵府

好搞笑, 搵依間個個又問點解唔去B.C.D....酒店.
都要人哋B.C.D....酒店肯先得o架.

水晶宮

回覆 cy101 的帖子

WHO PAY?

象牙宮

seiko123 發表於 20-4-20 17:33
都要人哋B.C.D....酒店肯先得o架. ...
問題係, 仲有遊客咩?
放下自在

侯爵府

cattz288 發表於 20-4-20 17:38
問題係, 仲有遊客咩?

誰知道......

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chocolatebean 發表於 20-4-20 17:38
回覆 cy101 的帖子

WHO PAY?
下次記者會, 應該有人問張醫生!!!!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

seiko123 發表於 20-4-20 17:33
都要人哋B.C.D....酒店肯先得o架. ...

唉, 冇嗰陣就嘈, 有又要揀過
總有離別的時候

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

因為有人投訴喺亞博坐一晚好辛苦喎!喺記者會度,有記者問過點解唔用酒店㗎啦
真心覺得警察好辛苦,乜嘢都係佢哋去做!
查實我覺得而家根本冇人入境,入境處係咪會好得閒呢?如果係咁,可唔可以分擔一下啲工作呢?

象牙宮

seiko123 發表於 20-4-20 17:40
誰知道......
我估係政府睇BUDGET做野囉, 應該要住者自付先啱丫嘛
放下自在

水晶宮

回覆 cattz288 的帖子

OF COURSE

象牙宮

Chowying 發表於 20-4-20 17:42
唉, 冇嗰陣就嘈, 有又要揀過
坐少程出九龍丫嘛
放下自在

伯爵府

咁都好!本身我住九龍城但都贊成用酒店隔離佢地,好過佢地周街走,酒店出入口應該有人看守住唔會咁易比人走到出去

男爵府

政府終於改正番,好事呀!
比起一落機番屋企或急症室安全好多。

侯爵府

cattz288 發表於 20-4-20 17:46
我估係政府睇BUDGET做野囉, 應該要住者自付先啱丫嘛
住者自付 就最好喇, 博覽館d人又投訴......

首頁

尾頁

跳至