自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

點算,而家本地嘅都宋穩定,又包印度返嚟,真係無眼睇

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

當初武漢, 秘魯, 巴基斯坦咪又係咁返黎, 無事既!

擔心社區感染既源頭仲好喇
放下自在

伯爵府

cattz288 發表於 20-5-14 16:27
當初武漢, 秘魯, 巴基斯坦咪又係咁返黎, 無事既!

擔心社區感染既源頭仲好喇 ...
印度係爆緊,仲係比較汚糟嘅地方。武漢果d已經隔離左2個月先返嚟,所以一個確診都無。 唔可以咁比較。 正如英美返嚟果d咁嚴重。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

siulili 發表於 20-5-14 16:31
印度係爆緊,仲係比較汚糟嘅地方。武漢果d已經隔離左2個月先返嚟,所以一個確診都無。 唔可以咁比較。 正 ...

武漢有1個! 巴同秘都爆架! 不過全部都強制隔離, 無問題喇

放下自在

珍珠宮

.

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔怕, 全部都會檢測同隔離, 最多咪增加輸入個案.

水晶宮

回覆樓主:

印度爆到七彩

伯爵府

kitbebe 發表於 20-5-14 17:28
唔怕, 全部都會檢測同隔離, 最多咪增加輸入個案.
都唔係架,如果多確診返嚟,又加重醫護人員嘅工作。 入住檢測中心咪又多多要求就得啦。

公爵府

回覆樓主:

沒完沒了

首頁

尾頁

跳至