網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

親子王國15週年勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

物流等左幾日都係"等待攬收中", 問左賣家話會催倉庫發貨
咁即係假發貨?

買左好多年淘寶第一次咁情況, 呢間係之前買過無事先再幫襯

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
我都試過. 最後申請退款.
再給老子一塊兒磚

大宅

我早兩日都試過,拍完賣家好快發貨,等左3日仲攬收中,我以為係快遞做嘢慢,追問賣家情況,點知佢覆我原來佢未發貨

大宅

依家好多賣家都係咁,所以有時我見佢無問流訊息我都會問下。

子爵府

2020勳章

水君 發表於 20-5-20 22:15
物流等左幾日都係"等待攬收中", 問左賣家話會催倉庫發貨
咁即係假發貨?

我試過佢加左兩個英文字母落運單前面,搞到我以為未攬收,後來問賣家知道佢發哪間快遞,才知道那2個字母係多餘,一delete左英文字母就睇到物流。

男爵府

2020勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

試過快遞冇update問賣家cap圖我睇已運輸中,另一單一路未發貨賣家幫我check快遞原來已簽收到倉對返賣家張快遞號碼同我快遞號碼唔同所以我一直跟蹤唔到件貨

大宅

回覆樓主:

虛擬發貨,尤其廣州一帶發貨嘅最多

大宅

親子王國15週年勳章

發表於 前天 13:03 |顯示全部帖子
等到星期5終於真係寄左了

首頁

尾頁

跳至
熱門主題