論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

事源我2019年10月已經confirm左個菲姐姐,咁agent話3個月可以到,即係農曆新年前可以到,我亦check左個姐姐入境處已經12月中批咗visa,正常點都新年前嚟到,但我果時由月頭已經係咁問佢,佢每次都耍我話等機位,快架啦,新年一定到,點知到唔到,之後仲封埋城,咁我一直都有問佢咁點攬,因為中間又話有段時間解封左手,佢又話會撲機位,無論幾錢都俾我個姐姐黎左先,結果又係得個吉,到3月尾,我再搵佢,話咁等唔係辦法,咁佢話個Visa到期,幫我續埋呢次,兩個月後,如果都黎唔到就退錢,

大宅

CCBICE 發表於 20-5-24 00:46
事源我2019年10月已經confirm左個菲姐姐,咁agent話3個月可以到,即係農曆新年前可以到,我亦check左個姐姐 ...

咁我信埋佢呢次啦,點知到依家5月尾,我問佢點,係咪可以退錢,佢話個visa未寄封去菲律賓,佢話等解封左先寄,又話等多3個月,我話冇可能再等,佢又話如果3個月後都黎唔到就退錢,其實我仲應唔應該等?定搵消委會介入?可以點做?我真係好等工人用,冇人湊小朋友.......

侯爵府

CCBICE 發表於 20-5-24 00:46
咁我信埋佢呢次啦,點知到依家5月尾,我問佢點,係咪可以退錢,佢話個visa未寄封去菲律賓,佢話等解封左先 ...

你都好勁可以等咁耐……你個agent都係伏伏地,之次冇機位時候,你就應該加錢買機票既黎香港……兩手準備,留意下有冇本地完約,而家疫情下真係好難黎香港

複式洋房

我自己覺得咩agent 都係諗賺左先,我之前用agent 仲要係我個朋友的家姐,咪又係咩都唔理,係咁拖我,唔熟唔食。自己搵仲好。

首頁

尾頁

跳至