懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問一問各位媽媽,你地有冇加入各大媽媽會?點樣先入會?入邊個會好?

謝謝

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

jai321 發表於 20-5-27 12:52
試下美素媽媽會吖 岩岩我登記左 而家有牛牛椅送

https://www.friso.com.hk/frisomumclub/form?utm_campai ...

好,謝謝!

我想問問,網上申請同埋係健康院外申請,攞到既禮物係咪一樣? 有冇媽媽知?

謝謝(emoji)(emoji)

複式洋房

hellokinkibb 發表於 20-5-27 14:31
好,謝謝!

我想問問,網上申請同埋係健康院外申請,攞到既禮物係咪一樣? 有冇媽媽知?

網上申請同健康院外填表可以同時進行, 現場填表啲姐姐會有贈品俾你, 通常係紗巾, 媽媽奶粉咁, 你每次產檢都填一次都得ga

另外有啲私家醫生產檢都會有入會表格, 你都可以照填ga

大宅

appapple 發表於 20-5-28 23:09
網上申請同健康院外填表可以同時進行, 現場填表啲姐姐會有贈品俾你, 通常係紗巾, 媽媽奶粉咁, 你每次產檢 ...

thx for info~~
咁好似去健康院時申請入會好dd喎

我要等到6月中後先去第一次健康院

複式洋房

hellokinkibb 發表於 20-5-29 00:03
thx for info~~
咁好似去健康院時申請入會好dd喎

上網填咗表先,再到時現場填,有時未必會撞到啲姐姐ga

我今胎成個孕期都係見到1次個啲姐姐,可能疫情關係佢地都未必成日會係度

複式洋房

新手媽媽+1,岩岩登記左美素媽媽,最後一步係要遞交媽媽懷孕證明文件副本,一個月內就會有人聯絡安排送迎新禮品。
準備順便登記埋美讚臣,但是需要懷孕證明上面有預產期,我係家計會開懷孕證明,上面無預產期。去私家醫院照超聲波相片上顯示預產期咯

唔知係邊度可以開一張懷孕證明上面有寫預產期咧?可能遲下公司請產假都需要吧

複式洋房

美X臣入會見宜加係有4合1護理布送, 出院做包巾都得!
https://register.meadjohnson.com.hk/mamaclub/register/menu

大宅

Superme 發表於 20-6-2 21:01
美X臣入會見宜加係有4合1護理布送, 出院做包巾都得!
https://register.meadjohnson.com.hk/mamaclub/regist ...

thanks!

禁止訪問

複式洋房

Wong-mama 發表於 20-6-2 15:34
新手媽媽+1,岩岩登記左美素媽媽,最後一步係要遞交媽媽懷孕證明文件副本,一個月內就會有人聯絡安排送迎新 ...

你下次產檢同醫生講就會開到有預產期嘅醫生紙俾你ga la, 放心

禁止訪問

禁止訪問

大宅

雅培超多嘢送,上網登記就ok,有袋仜包詖初生奶粉媽媽奶粉

禁止訪問

複式洋房

我有入美贊媽媽會,去官網交齊文件就可以

禁止訪問

大宅

美x臣會員推薦有多樣嘢送,有無朋友仔可以推薦我?

複式洋房

appapple 發表於 20-6-5 00:33
你下次產檢同醫生講就會開到有預產期嘅醫生紙俾你ga la, 放心

Thanks 😊

別墅

hellokinkibb 發表於 20-5-27 12:15
想問一問各位媽媽,你地有冇加入各大媽媽會?點樣先入會?入邊個會好?

謝謝 ...

上佢地啲網咪有!我自己都入左好多個

首頁

尾頁

跳至