自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

佢真係好好笑!成套嘢佢最得意!

題外話, 我成日好似見到陳慧琳係TVB出現咁, 你地覺唔覺?萊斯真係好似

男爵府

luvkaka 發表於 20-5-29 09:56

題外話, 我成日好似見到陳慧琳係TVB出現咁, 你地覺 ...

係呀!好多情節都好悶,見到Billy就開心晒!胡鴻鈞扮佢,扮到好似。

joeyjulia    發表於 20-5-29 10:26
wcpcelia    發表於 20-5-29 10:24

伯爵府

我唔明佢隻手點解要咁擺
搞到好似有d 問題咁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

題外話, 我成日好似見到陳慧琳係TVB出現咁, 你地覺 ...

我都覺鄧佩儀真係似陳慧琳, 之前幾套劇已咁覺得啦.
(不過費事講出黎, 實有人話 "邊度似呀?" )

水晶宮

我都覺鄧佩儀好似初出道既kelly ar

子爵府

呢套鄧佩儀好靚,五官都好似陳慧琳

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

koey_0611 發表於 20-5-29 10:08
我唔明佢隻手點解要咁擺
搞到好似有d 問題咁

係,好似智商有問題咁,完全唔似一隻有幾百年靈力嘅魔

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

我麻麻地billy仔,我反而鍾意睇豪仔,我鍾意豪仔仲多過石敢當,尤其是佢而家同萊斯個d情節,睇到我心心眼

男爵府

回覆樓主:

Billy仔做得好鬼馬,可能俾Master Ma收伏咗,所以魔性跌watt 變咗低B仔

珍珠宮

Billy 仔攪笑...

Love and Kindness are never wasted.

男爵府

回覆樓主:

我都鍾意佢

https://youtu.be/UN1bKqJ1TLA

男爵府

回覆樓主:

我女睇親佢出場就笑。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

何國榮2.0

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都好鍾意比利仔 鄧佩儀愈來愈順眼,我老公都話佢似Kelly

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

尋晚晶晶係咁俾紙巾小馬,笑到我仔碌地

男爵府

我都好鍾意 Billy 仔
真係好攪笑
C6 見到 Billy 都問呢套係咪笑片嚟

象牙宮

Pigpigzhu 發表於 20-5-29 10:22
呢套鄧佩儀好靚,五官都好似陳慧琳

有一次睇緊電視 突然間一撒冷 佢真係好似陳慧琳

珍珠宮

鄧佩儀好啲似陳慧琳,但整體五官圓滑啲,無咁sharp 又無咁惡。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

咁我鐘意鄧佩儀多過陳慧琳。 陳應該係靚d、 又高d,出嚟好夠台型。 不過一出聲唔掂,舉止粗魯,又三白眼。 如果佢做 model 就 good fit。

鄧相比係無咁靚,不過都係靚女,面容友善d,所以我幾鐘意佢。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至