網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

剛買4包5kg ,人仔225, 免運費到香港自携点. 我覺得好底。

翡翠宮

回覆樓主:

京東2包就包到郵,呢排好多運費券攞,補¥40運費券,另用8全品類券,埋單108包郵,用Mastercard付款可以減多¥10。

不過買咁多柴火大院,唔試下其他嘅?普康啲吉林米都幾好呀,又可以試袁米海水稻;南方米可以買增城絲苗、油粘、靚蝦王都唔錯!

袁米
https://u.jd.com/JZoyg9

普康
https://u.jd.com/dxrQna

挂绿
https://u.jd.com/1gXF5y

男爵府

回覆 lyh80115 的帖子

我上次講京東認證問題重解決唔到, 我香港國內信用卡, 銀行卡, 冇一張得, CS都唔係好幫到手. 所以我京東囉唔到任何卷買野

翡翠宮

bbchai 發表於 20-5-30 13:23
回覆 lyh80115 的帖子

我上次講京東認證問題重解決唔到, 我香港國內信用卡, 銀行卡, 冇一張得, CS都唔係好 ...

哦,呢個問題,聽講好多人賬號都係咁,我都試過。可以試用另一個手機號開新賬號解決,不過之後都要多幫襯,個賬號先會順暢一啲。

我現時有2個賬號,之前攞唔到券嘅賬號無用一段時間又好轉番。

大宅

bbchai 發表於 20-5-30 12:45
剛買4包5kg ,人仔225, 免運費到香港自携点. 我覺得好底。

可以再平啲喎!有249-30

男爵府

取消定單, 再用卷, 成功平左25蚊

伯爵府

2018母親節勳章

回覆樓主:

借位問:
我想買綠色柴院大火五常有機嗰隻,但係佢唔運落黎。另外有隻嗰名好似但係包裝唔一樣,下圖右面係咪同一樣嘢?請問有冇人知?左面又有冇人食過?

伯爵府

2018母親節勳章

lyh80115 發表於 20-5-30 13:13
京東2包就包到郵,呢排好多運費券攞,補¥40運費券,另用8全品類券,埋單108包郵,用Mastercard付款可以減 ...

請教:京東超市係咪唔似天貓咁10kg內免運費?我買10kg米,收人仔4x運費!

翡翠宮

etoile 發表於 20-6-10 01:10
請教:京東超市係咪唔似天貓咁10kg內免運費?我買10kg米,收人仔4x運費!
...

京東通常玩滿¥99包5kg,另外會有運費券派,6月1日之前派咗好多,我¥104買咗接近10kg已經收貨了,圖中係其中幾件貨,箱玻璃樽沙示都有成7kg幾架

近日派少咗運費券,因為負責嘅神州爆緊倉,收一收先,可能臨近618先再博殺!

暫時有一項優惠係VISA付款一張單,下星期三送一張¥50運費券,有咗張券,¥99就包到12kg,留意住宅要到付港幣20。

伯爵府

2018母親節勳章

lyh80115 發表於 20-6-10 12:05
京東通常玩滿¥99包5kg,另外會有運費券派,6月1日之前派咗好多,我¥104買咗接近10kg已經收貨了,圖中係 ...

請問運費卷邊度派?唔用apps會唔會少D優惠?
而家我用c6電話另開account,舊嗰個搞唔掂,放棄!

翡翠宮

etoile 發表於 20-6-10 14:12
請問運費卷邊度派?唔用apps會唔會少D優惠?
而家我用c6電話另開account,舊嗰個搞唔掂,放棄!
...

運費券留意港澳會場,有寫visa送運費券優惠。用app方便啲,賬號攞唔到任何券可以搵whatsapp京東群主處理。
https://3.cn/12ddKz-L?utm_user=plusmember&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

禁止訪問

伯爵府

2018母親節勳章

lyh80115 發表於 20-6-10 14:29
運費券留意港澳會場,有寫visa送運費券優惠。用app方便啲,賬號攞唔到任何券可以搵whatsapp京東群主處理。 ...

C6唔會俾我dl apps落佢手機,用ipad算。

首頁

尾頁

跳至