自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題, 大家食返未? 係咪每次都戴口罩出去拎嘢食? 又除又戴好麻煩咁
大家係點存放口罩咁多次? 每次用一張新紙? 咁咪要用好多張/

子爵府

回覆 micandmin 的帖子

亞女生日食左一次. 係好麻煩.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

未, 如果填紙送黎都仲好啲, 要自己出去夾就唔好搞

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

食左
有次出去唔記得戴即刻被啲staff提返

別墅

伯爵府

No! 你都講又戴又除。個口罩咁多口水,食客隻手一定掂到口水,食蝦蟹嗰時用手又會掂口水,又唔知佢哋大便完對手有冇洗乾淨,每次出去大家又摸啲公筷公叉公羹,一定有污染同交叉感染,送都唔食。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

食咗喇!

水晶宮

大宅

yiqiyihui 發表於 20-6-17 10:08
No! 你都講又戴又除。個口罩咁多口水,食客隻手一定掂到口水,食蝦蟹嗰時用手又會掂口水,又唔知佢哋大便完 ...

你呢個理論同我老爺一樣。唔關疫情事,係根本不應吃自助餐同魚生。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

已食左兩次

伯爵府

chiseen123 發表於 20-6-17 10:13
你呢個理論同我老爺一樣。唔關疫情事,係根本不應吃自助餐同魚生。
問題係之前預頂多傷風感冒,依家就驚肺炎。不過你講得啱,其實已經唔係好想再食。

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

4月已經忍吾住去食啦,不過成日載住口罩去取食物有D麻煩,同埋成日吾記載返口罩。

伯爵府

唔敢食

男爵府

回覆樓主:

食左

子爵府

micandmin 發表於 20-6-17 10:03
如題, 大家食返未? 係咪每次都戴口罩出去拎嘢食? 又除又戴好麻煩咁
大家係點存放口罩咁多次? 每次用一張新 ...

想食

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

食左幾次

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

子爵府

食過一次半自助餐,大致都可以,外出取食物一定要帶口罩,因為有main course和海鮮 要食,所以都唔係好多人出去取食物,人流唔太多。不過都見有人唔守規矩無帶口罩去取飲品

男爵府

micandmin 發表於 20-6-17 10:03
大家係點存放口罩咁多次? 每次用一張新 ...

未食, 因太麻煩

首頁

尾頁

跳至