自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請教各位Jm,邊度有印度電影賣?又有字幕?唔該晒

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

KenHim 發表於 20-6-23 11:16
請教各位Jm,邊度有印度電影賣?又有字幕?唔該晒
you mean actual DVD?

Netflix has a lot of India movies and drama

伯爵府

TobsterBB 發表於 20-6-23 11:19
you mean actual DVD?

Netflix has a lot of India movies and drama

唔該晒

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

KenHim 發表於 20-6-23 13:15
唔該晒
You are welcome

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

TobsterBB 發表於 20-6-23 13:28
You are welcome

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主鍾意睇印度電影?

有套叫"心中的小星星",睇過未?好有意義既﹗作為父母既都應去睇下。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

回覆樓主:

請問喺 Netflix到點 search?喺咪打 India Movie就有?我有時想看,但唔知點入手

伯爵府

my005 發表於 20-6-23 14:19
樓主鍾意睇印度電影?

有套叫"心中的小星星",睇過未?好有意義既﹗作為父母既都應去睇下。 ...

我好中意既sushant Singh rajput 自殺死咗,我想睇番啲片,同埋我本身都好中意睇Bollywood 啲片

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

KenHim 發表於 20-6-23 17:29
我好中意既sushant Singh rajput 自殺死咗,我想睇番啲片,同埋我本身都好中意睇Bollywood 啲片
...

抑鬱症真係令人好難捉摸,好難過。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

伯爵府

my005 發表於 20-6-23 18:02
抑鬱症真係令人好難捉摸,好難過。

我呢排就係呢件事令我好傷心

wcpcelia    發表於 20-6-24 11:09

珊瑚宮

KenHim 發表於 20-6-23 19:32
我呢排就係呢件事令我好傷心

保重。

大宅

KenHim 發表於 20-6-23 17:29
...

終於搵到知音人,我都好鍾意佢㗎!不過真係太可惜,估唔到一個開始紅嘅明星都會有depression

侯爵府

my005 發表於 20-6-23 14:19
樓主鍾意睇印度電影?

有套叫"心中的小星星",睇過未?好有意義既﹗作為父母既都應去睇下。 ...

我好鐘意亞米,呢套好睇又感動

伯爵府

Kiwian 發表於 20-6-23 23:46
終於搵到知音人,我都好鍾意佢㗎!不過真係太可惜,估唔到一個開始紅嘅明星都會有depression
...

但又真係有好多疑點?

大宅

KenHim 發表於 20-6-24 06:23
但又真係有好多疑點?

都係㗎,不過我覺得印度政府會不了了之

男爵府

回覆樓主:

我好想看“打死不離歌星夢“

珊瑚宮

AX21 發表於 20-6-24 08:44

呢套我反而唔係咁鍾意。

不過,如想睇呢尐,有時utube 度會有,可試下。

珊瑚宮

Benbenmum 發表於 20-6-24 00:13
我好鐘意亞米,呢套好睇又感動

係呀,我都鍾意佢,呢套睇到我流淚架,真係好感動,仲好有意義。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

AX21 發表於 20-6-24 08:44
呢套覺得一般,反而好鐘意來自星星的pk,題材睇完套戲後,一直不斷係腦海中廻響,好多深層思考

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至