自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

近年佢好似完全冇新劇上架,又狂賣廣告,大陸劇要加C club $68/月,韓劇加K club 又 $68, 韓國綜藝節目又 CJ entertainment, 連舊到爆,依家每星期電視播嘅舊演唱會,以前本來可以點播,竟然都開一個頻道收費,佢真係好大貪,樣樣都要人加錢,等我仲早兩個月前,簽多一部機,兩年合約俾屋企人睇,原來只睇到舊到無輪嘅劇,激死!

已刪除用户

回覆樓主:

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

越做越衰
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

男爵府

藍尾巴 發表於 20-7-8 23:04
係,超過份,我過兩個月完就cut
你就好,我蠢咗,自己香港寬頻送的,有冇嘢睇都算,但加咗錢買一部俾屋企人睇,佢話俾我知睇唔到黃曉明阿蛇部新劇,我先知原來佢依家咩都另外收費,真係好過份。

wcpcelia    發表於 20-7-10 09:36

男爵府

回覆 kittyChing 的帖子

真係唔明,佢冇新劇,冇點擊冇收視,大家都冇好處㗎!

已刪除用户

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

我都覺得而家冇咩新劇睇,全部都要另外俾錢,我唔會俾囉。
我俾錢join 左Netflix ,又有YouTube ,都夠我睇

瑪瑙宮

大廚勳章

藍尾巴 發表於 20-7-8 23:32
仲要點播都勁多廣告,又長又禁唔走 不過都係比我女睇disney junior同卡通片
...

最憎啲廣告係睇完嗰幾十秒以為完點知又重複嗰幾十秒。。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

水晶宮

我join my tv gold,主要都係睇舊劇多,但近排都真係覺得越來越多廣告,考慮完左都唔續了

男爵府

allin 發表於 20-7-8 23:03
近年佢好似完全冇新劇上架,又狂賣廣告,大陸劇要加C club $68/月,韓劇加K club 又 $68, 韓國綜藝節目又 ...

我都激死,同你情況一樣,好似搶錢

水晶宮

回覆 allin 的帖子

停左它啦!用那些錢交手機月費仲好點。

男爵府

回覆樓主:

好差,廣告又多又長睇到冇引,巳經好少開嚟睇

子爵府

開心吸收勳章 育兒性格勳章

seaheart88 發表於 20-7-8 23:34
最憎啲廣告係睇完嗰幾十秒以為完點知又重複嗰幾十秒。。。

10秒再講10秒都算啦,
最大件事係D廣告勁大聲,
尤其是嗰個"Let’s be堅"廣告,
每次一出廣告遙控都攞唔切,勁討厭

男爵府

baby_yee 發表於 20-7-8 23:45
我join my tv gold,主要都係睇舊劇多,但近排都真係覺得越來越多廣告,考慮完左都唔續了
...

係咪join 咗myTV Gold就有免費新劇、新戲睇?

子爵府

我之前join 都諗住睇下無缐d舊劇集,配音韓劇,點知d韓劇冇update 過,想睇新,又要比$,11月到期就唔會再續

珍珠宮

玩具勳章

回覆樓主:

個遙控又難禁又有廣告,純粹睇重播,送先要,俾錢唔好預我

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

allin 發表於 20-7-8 23:03
近年佢好似完全冇新劇上架,又狂賣廣告,大陸劇要加C club $68/月,韓劇加K club 又 $68, 韓國綜藝節目又 ...

之前戇居,join了148my TV gold, 夠一年即取消了。現在只睇基本,冇乜新戲,啲戲又舊,又唔好睇,又多廣告。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

公爵府

回覆樓主:

越來越差!

男爵府

前二年,年費$240 乜都有得睇
依家基本都$480 有d總冇得睇
搵笨
變咗以前now tv 咁
放棄

水晶宮

happybobobaby 發表於 20-7-9 06:35
係咪join 咗myTV Gold就有免費新劇、新戲睇?

佢有啲新戲都要另外比錢,唔洗錢既又唔係太岩睇。 tbb d 新劇就唔洗另外比,但真係太多廣告,所以我諗到期都會cut啦。寧願睇netfilx 好過

首頁
12345...6

尾頁

跳至