0-6個月

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

有無推介?唔想貴,最好數百元, 方便自己/家人係屋企或者落樓下用,或去健康院用。是否橫卧式較合適?市面花多眼亂,自己又無精神,唔知邊d 好

別墅

就咁抱住就得啦依家淨係打針先帶佢出街,初生帶得幾個月貨仔,到佢3、4個月買揹帶仲好啦,我買左iangel

大宅

我買左 Konny 但未用過,聲稱 NB可以橫抱。

複式洋房

ifcsir 發表於 20-7-11 00:24
有無推介?唔想貴,最好數百元, 方便自己/家人係屋企或者落樓下用,或去健康院用。是否橫卧式較合適?市面 ...

Konny可以初生開始揹,我買咗都OK,不過很少用,如果BB難訓覺可以買來試下(emoji)

禁止訪問

別墅

寶寶綠水 發表於 20-7-11 11:28
我買左 Konny 但未用過,聲稱 NB可以橫抱。

我都係買左Konny 但唔係橫抱 包法就好似BB喺媽媽肚裏面既姿勢 我都係睇佢段片教用 未出過街 只喺屋企用嚟哄睡

大宅

有無推介?唔想貴,最好數百元, 方便自己/家人係屋企或者落樓下用,或去健康院用。是否橫卧式較合適?市面 ...

我用緊呢個,背墊可以拆變網墊,無咁多機關,同埋無咁焗。我之前買果一款橫臥式,但係BB個背成個C形,好似唔係咁符合人體工學設計,用一次就掉左。淘寶我都買過,不過質地太熱,我自己都出汗出埋一份,同埋好多機關,有D麻煩,係屋企用一次又掉左。

別墅

我用Konny 初生包法BB好似喺媽媽肚入面咁
*而唔係樓上講既橫抱 *
媽媽用Konny比Hipseat 方便輕巧好多

大宅

回覆樓主:

fu至内容₴FdnHccCqxxa₴打楷(emoji)τao寶(emoji)或点几链街https://m.tb.cn/h.Vv65kRd?sm=c5140e 至浏.览览.器【Wrap婴儿背带新生的儿背巾前抱式多功能哄睡长外出简易宝宝初生】

大宅

我用過好幾個大牌子,覺得BABYBJRON唔錯,操作都簡單~咩(emoji)️舒服,可以初生開始用,不過頭三個月我只係出門或者去健康院會咩,其他時候就橫抱!

首頁

尾頁

跳至