自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

萬能既jm, 我想問吓當電話通話時,可否錄音,因為對方講野太快,講完都唔記得,所以想錄低。

珍珠宮

2023年兔年勳章

PANCO 發表於 20-7-16 20:05
萬能既jm, 我想問吓當電話通話時,可否錄音,因為對方講野太快,講完都唔記得,所以想錄低。
...

X2
留毛

伯爵府

好媽媽勳章

PANCO 發表於 20-7-16 20:05
...

華為/三星電話

珍珠宮

PANCO 發表於 20-7-16 20:08
華為/三星電話

小米我記得好似都可以

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

間中都有呢D問題, 留名學下野

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

PANCO 發表於 20-7-16 20:08
華為/三星電話

我用呢個,我部係 mate 10

wcpcelia    發表於 20-7-20 14:53
總有離別的時候

伯爵府

好媽媽勳章

Chowying 發表於 20-7-16 20:40
我用呢個,我部係 mate 10

thank you

水晶宮

小寶貝兒 發表於 20-7-16 20:11
小米我記得好似都可以

小米有,c6話佢全部電話都會自動錄音

珍珠宮

ddkaka 發表於 20-7-16 21:01
小米有,c6話佢全部電話都會自動錄音

可以咁set架?我印象中好似用過一次,係通話中有個制可以錄音,但我用過一次only,所以唔太肯定

水晶宮

小寶貝兒 發表於 20-7-16 21:05
可以咁set架?我印象中好似用過一次,係通話中有個制可以錄音,但我用過一次only,所以唔太肯定
...

c6話唔駛每次撳掣,係每次都會自動錄音,呢個功能好有用,因為佢啲客有時講過唔算數。

因為佢有錄音,所以我平時同佢講電話會比較小心

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

華為有內置錄音apk可以download,但最新Android update咗10.1的話就用唔到了!我都想搵個app代替

珍珠宮

ddkaka 發表於 20-7-16 21:12
c6話唔駛每次撳掣,係每次都會自動錄音,呢個功能好有用,因為佢啲客有時講過唔算數。

因為佢有錄音,所 ...

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

Iphone錄到音嗎?

珍珠宮

ewater 發表於 20-7-16 23:53
Iphone錄到音嗎?

之前有個周圍敏嘅廣告,果個app錄到,不過冇試過。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

download app就得
不過過後聽返
我覺得錄對方講野比較細聲
自己把聲就ok

伯爵府

ddkaka 發表於 20-7-16 21:12

因為佢有錄音,所 ...

小心講嘢

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cecelc 發表於 20-7-17 01:18
download app就得
不過過後聽返
我覺得錄對方講野比較細聲

要揀個 啱既 apps ,唔係個個得,啱既兩邊 都會錄得好, 不過要試囉
總有離別的時候

首頁

尾頁

跳至