潮流時尚

跳至
[手袋]

首頁

尾頁

大宅

wcpcelia    發表於 20-7-22 11:47
Cheuk2012    發表於 20-7-21 21:44
cynicsaturn    發表於 20-7-21 21:32
pymame    發表於 20-7-21 18:58

伯爵府

katie_f588 發表於 20-7-21 15:42
之前睇呢度 JM 分享集運唔見咗個袋好驚險 thank god 我自己喺美國官網買嘅 mini E 終於順利到港!其 ...

恭喜JM個靚袋安全到港
非常明白買到啱心水又易襯到自己衫的袋的心情,所以我買嚟買去,d袋都係買返差不多的顏色~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

Congrats!! 我响美國官網買嘅馬仔都啱啱接咗返嚟,平平哋我無買保險添呀。嚇得我

大宅

ChristyHayden 發表於 20-7-21 17:21
恭喜JM個靚袋安全到港
非常明白買到啱心水又易襯到自己衫的袋的心情,所以我買嚟買去,d袋都係買返 ...

你講得好啱呀 Christy 我都好心心眼你嘅 pink collections!! 我袋 carry 唔到,不過有買吓 h 的粉紅色小物

大宅

Showy 發表於 20-7-21 17:49
Congrats!! 我响美國官網買嘅馬仔都啱啱接咗返嚟,平平哋我無買保險添呀。嚇得我
...

我都想買 monotone 馬仔,次次都 add 唔到入 cart 你買咗咩色馬仔呀

男爵府

katie_f588 發表於 20-7-21 18:10
我都想買 monotone 馬仔,次次都 add 唔到入 cart 你買咗咩色馬仔呀

我就係買咗monotone rubis 呀都係我第一隻單色馬仔,真係勁開心。之前問過啲代購炒到成$6000

wcpcelia    發表於 20-7-22 11:47

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

nice

大宅

之前睇呢度 JM 分享集運唔見咗個袋好驚險 thank god 我自己喺美國官網買嘅 mini E 終於順利到港!其 ...

易襯

大宅

好靚
想問下online難唔難買,係咪要成日捕住個website
我都想買個mini evelyne呀~~~

大宅

Showy 發表於 20-7-21 18:12
我就係買咗monotone rubis 呀都係我第一隻單色馬仔,真係勁開心。之前問過啲代購炒到成$6000:sick ...

嘩嘩嘩你就好啦!我次次見到已經係 oops

大宅

DearIrene 發表於 20-7-21 19:44
好靚
想問下online難唔難買,係咪要成日捕住個website
我都想買個mini evelyne呀~~~

我間唔時都會上去望下架 而家已經成為3大常到的 websites 之一

琥珀宮

回覆 katie_f588 的帖子

Beautiful

子爵府

請問美國點樣集運返香港㗎

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

大宅

Mamaskhy0011 發表於 20-7-21 22:08
請問美國點樣集運返香港㗎?

用集運公司 不過之前都有 JM Po 過話用同一間但都唔見野,所以真係有 risk 㗎

男爵府

回覆 katie_f588 的帖子

子爵府

katie_f588 發表於 20-7-21 23:58
用集運公司 不過之前都有 JM Po 過話用同一間但都唔見野,所以真係有 risk 㗎
...

我有睇jm嘅post呀,真係好提心吊膽

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章

大宅

安心晒!! 你果集運可以買保險? 可以pm用邊間嗎? 謝謝.

首頁

尾頁

跳至