自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

自 yuu app 後, 去萬寜買野無折, 上月錯過了買匯豐現金卷, 除左儲 yuu 積分+enjoy card 好像再沒折購優惠。又好似去惠康超市又未有印花換禮品, 好似少左購買意欲。
:-D :-D :-D

珍珠宮

LOKYINBABY 發表於 2/0-8-7 17:10
自 yuu app 後, 去萬寜買野無折, 上月錯過了買匯豐現金卷, 除左儲 yuu 積分+enjoy card 好像再沒折購優惠。 ...

係呀, 今次HSBC 簽萬寧做到29/7 就完左 (其實最遲26/7 要簽夠數啦)

應該係就返 要讓路比 yuu X Enjoy promo

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

LOKYINBABY 發表於 20-8-7 17:10
自 yuu app 後, 去萬寜買野無折, 上月錯過了買匯豐現金卷, 除左儲 yuu 積分+enjoy card 好像再沒折購優惠。 ...

冇印花,好似爭咁d嘢咁

大宅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-8-8 11:48
係呀, 今次HSBC 簽萬寧做到29/7 就完左 (其實最遲26/7 要簽夠數啦)

應該係就返 要讓路比 yuu X Enjoy p ...

今次個時間比較短

wcpcelia    發表於 20-8-9 18:34

子爵府

萬寧會員10号還有折嗎?

伯爵府

我都係呀!

公爵府

lcn2009 發表於 20-8-8 14:33
萬寧會員10号還有折嗎?

有的,只系yuu取代咗會員卡,其他優惠無變的

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

萬寧有印花喎

大宅

係咪萬寧儲分張咭可以丟左佢?

複式洋房

同問

大宅

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回

mrspigletyip 發表於 20-8-9 19:31
係咪萬寧儲分張咭可以丟左佢?

我都想知

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

carmen9167 發表於 20-8-10 05:31
我都想知
過咗分去yuu 就掉得!

侯爵府

回覆樓主:

好多7,80歲以上長者未必有智能電話,變相冇得儲分

唔知道稍後换野會否變成電子印花,防止埋d老人家在惠康門口成日問人攞印花

珍珠宮

玩具勳章

katrinamama 發表於 20-8-10 07:29
好多7,80歲以上長者未必有智能電話,變相冇得儲分

唔知道稍後换野會否變成電子印花,防止埋d老人家在惠康 ...

Print個code出黎過膠。電子印花唔好,唔係間間好似ok有得transfer

首頁

尾頁

跳至