自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 +3金熱血 畀面勳章

上個星期我同我個fd 行又一城﹐想話買d 護膚品﹐就行左去一間" C " 字頭0既護膚品公司 ﹐行埋去睇果時﹐有個SALES 就埋嚟SELL 我﹐我正想問佢嘢果時一望﹐嘩...個樣勁似巴斯XX 呀﹐仲似過"十郞"﹐連我個FD 都笑左出嚟﹐其實唔係想笑佢﹐而係估唔到真係有D 人似卡通人物似得咁緊要喎........

子爵府

光年?

伯爵府

畀面勳章

REALLY????

珊瑚宮

好媽媽勳章

咪笑人 la , 佢都唔想 ga , 身體發膚受諸父母 mouth:

大宅

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 +3金熱血 畀面勳章

YES...因為我同d fd 講開﹐佢地都有行開" 昅" 下( 唔係有心去睇﹐只係行開街咁啫 )﹐連佢地都話似xx光年﹐只係女版同卡通版咁啫﹐佢地都贊成係似過" 十郞 " 呀!!!

大宅

回覆 4# manicheung 的文章

其實唔係笑佢架﹐只係覺得真係有人似卡通人物啫﹐我都知身體髮膚受諸父母﹐咁呢度係自由講場呀﹐想發表一下啫....

大宅

回覆 4# manicheung 的文章

其實唔係笑佢架﹐只係覺得真係有人似卡通人物啫﹐我都知身體髮膚受諸父母﹐咁呢度係自由講場呀﹐想發表一下啫....

珊瑚宮

好媽媽勳章

原帖由 fatbill 於 09-6-2 01:06 發表

大宅

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我見過一個嬸嬸個樣激似卡通片"藍精靈"入面個壞蛋"加達".........

大宅

咁咪好man 囉...

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

比你響度寫左出黎,以後佢就會發覺多左人有意無意咁去望佢架喇!
點解要咁話人地個樣?
如果你係佢,比人響網上宣傳自己個樣卡通,跟住又成日有人行過8卦望自己,你會好享受?

大宅

咁呢度係自由講場﹐可以自由發表﹐咁就算人生得靚同醜都會有人望架啦﹐如果你對呢d 標題係冇興趣0既話﹐你都唔會入嚟睇啦﹐咁你咪又係出自於乜嘢心態呢????

洋房

真係忍唔住要講...
正因呢度係bk既自由廣場, 一日人流唔知有幾多十萬次, 你咁樣開哂舖名(係人都知你講邊間), 實有人有意/無意去睇下啦...!!
仲話唔係有意去笑人喎! 樓主, 唔該你真係純粹想"分享"既話就唔好打個舖名出黎啦!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 nsxbobo 於 09-6-2 01:12 發表
我見過一個嬸嬸個樣激似卡通片"藍精靈"入面個壞蛋"加達".........

邊個加達 ?Gargamel.....

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 wendykaka 於 2-6-2009 01:26 AM 發表

邊個加達 ?Gargamel.....

就~~~~~~~~~~~喇!!!!!!!!!!!!!

估唔到茫茫人海會响bk撞番佢......

大宅

咁標題咁多﹐你地都要chick入嚟睇0既話﹐我都冇計喎﹐我只可以講句﹐我自由發表下啫﹐咁睇下你地會唔會有意冇意咁去睇囉﹐咁冇意就唔好chick 入嚟睇啦...

等待驗證會員

但我覺得可以唔好POST佢係邊度做野囉!可能你係冇心,但佢真係多得你唔少… 其實只要你設身處地諗下就會知……

原帖由 fatbill 於 09-6-2 01:26 發表
咁呢度係自由講場﹐可以自由發表﹐咁就算人生得靚同醜都會有人望架啦﹐如果你對呢d 標題係冇興趣0既話﹐你都唔會入嚟睇啦﹐咁你咪又係出自於乜嘢心態呢???? ...

大宅

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 nsxbobo 於 09-6-2 01:29 發表

就~~~係~~~~~佢~~~喇!!!!!!!!!!!!!

估唔到茫茫人海會响bk撞番佢......

Yeah !! 送多張比你.

首頁

尾頁

跳至