自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔知係唔係特別平但係我覺得價錢接受!仲有八折優惠有興趣姐們可以去睇吓!大人嗰款有四個顏色

wcpcelia    發表於 20-8-28 15:34
Cheuk2012    發表於 20-8-27 23:05

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我做媽媽了 發表於 20-8-27 13:50
唔知係唔係特別平但係我覺得價錢接受!仲有八折優惠有興趣姐們可以去睇吓!大人嗰款有四個顏色

我都買咗盒黃色試咗,呢隻好透氣耳繩柔軟同日本嗰啲一樣 ,有八折都抵,下次經過都想買多一盒紫色

唯一係大人款冇獨立包裝差少少.

大宅

洋蔥頭媽咪 發表於 20-8-27 14:08
我都買咗盒黃色試咗,呢隻好透氣耳繩柔軟同日本嗰啲一樣 ,有八折都抵,下次經過都想買多一盒紫色 ...

我買左綠色原來同普通普通個隻一樣、重知買紫色啦(emoji)(emoji)(emoji)好在有折
我前面個個小姐即買即試話好舒服呀、佢最後買左5盒

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我做媽媽了 發表於 20-8-27 14:40
我買左綠色原來同普通普通個隻一樣、重知買紫色啦(emoji)(emoji)(emoji)好在有折
我前面個個小姐即買即試 ...

佢黃色同紫色都幾靚,因為淺淺哋唔係太深, 我覺得藍色同綠色就一般。

大宅

洋蔥頭媽咪 發表於 20-8-27 14:55
佢黃色同紫色都幾靚,因為淺淺哋唔係太深, 我覺得藍色同綠色就一般。
...

我就係冇諗過佢隻綠色咁普通(emoji)其實佢隻黃色好靚呀不過我嗰間就賣晒我見嗰個收銀姐姐都帶住

男爵府

我都買咗盒黃色, 係淡淡黃色, 真係好靚

之後買咗盒藍色, 點知係普通藍色....

如果紫色靚, 我都想買....

呢隻真係好舒服, 我帶 女士 14.5cm,
耳帶唔會箍到耳仔變形....

琥珀宮

回覆 我做媽媽了 的帖子

謝謝分享

大宅

2024勳章

謝謝分享

子爵府

請問這是 level 1 口罩嗎?

大宅

DICSIK 發表於 20-8-28 08:03
請問這是 level 1 口罩嗎?

Level3

wcpcelia    發表於 20-8-28 15:34

子爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

想買成人獨立包裝呀...... 周圍都係得一盒盒咁賣, 有獨立既又得level 1

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

請問小朋友款好用嗎?

大宅

占妹 發表於 20-8-28 14:28
請問小朋友款好用嗎?

我覺得OK啊今日亞女試用咗一個、因為佢一歲當然唔係3D嗰啲咁貼面但係都OK

侯爵府

我做媽媽了 發表於 20-8-28 10:21
Level3

如果係Level 3折左唔使$100盒都好抵.

不過個盒有寫埋係Level 3? 因為出面既Level 3口罩平均都要$150盒.

男爵府

回覆樓主:

這款口罩應該唔係Level 3, 不過有齊3防都好抵用, 我買咗俾老公用, 佢話好用。

大宅

琪寶 發表於 20-8-28 21:49
這款口罩應該唔係Level 3, 不過有齊3防都好抵用, 我買咗俾老公用, 佢話好用。
...

我而為level3添

子爵府

我都買左,不過好似有人話佢3防但係level 2, 呢個價錢都可以接受啦~

男爵府

Made in 邊到?

珍珠宮

sasa625 發表於 20-8-30 13:51
Made in 邊到?

Made in China . 台灣代理,有3E,係 level 2.
透氣耳繩非常柔軟,我用水試過亦防水。而家有折唔駛2蚊個,我覺得算抵用。

首頁

尾頁

跳至