潮流時尚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

公爵府

其實買完H又有一疊,想過買Gucci, Chanel太陽眼鏡,但又怕快out, 所以買Ray Ban算,折咗$1000多D
唯一p款貴多幾百
D coupons又去Gucci n Gucci kids買下,基本上真心癮
其實成年冇出尖沙咀行街同食野
不過見人話JS Foodies好正,點知要係門口排,排咗一小時,但真非常滿意,琴日再去行下,想試天穴,連等都唔俾, 咁去Paper Moon留電話,一時間後有枱

pymame    發表於 20-11-18 20:47
ada0707    發表於 20-9-5 09:13
Cheuk2012    發表於 20-9-4 22:28

公爵府

trin527 發表於 20-9-4 13:33
其實買完H又有一疊,想過買Gucci, Chanel太陽眼鏡,但又怕快out, 所以買Ray Ban算,折咗$1000多D
唯一p款貴 ...

嗰間農塲麻麻, foodies pancakes 大愛

ada0707    發表於 20-9-5 09:14
kennis0819    發表於 20-9-4 23:18
Cheuk2012    發表於 20-9-4 22:28

公爵府

trin527 發表於 20-9-4 13:40
嗰間農塲麻麻, foodies pancakes 大愛

Paper Moon暫時用coupon 一定低食

侯爵府

好正 件cherry tee係kids嗎?有10 y?
我先排都落去食左幾次 用coupon好抵!
Paper moon個tea set唔錯

公爵府

yanyanli1234 發表於 20-9-4 15:17
好正 件cherry tee係kids嗎?有10 y?
我先排都落去食左幾次 用coupon好抵!
Paper moon個tea set ...

Cherry (emoji) T, 大人r, 之前唔知有童裝,不過阿囡留意,童裝係Lets Go, 大人係Beverly Hill

Paper Moon tea, 都冇時間去,反而再book下星期lunch

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

trin527 發表於 20-9-4 13:42
Paper Moon暫時用coupon 一定低食

Papermoon之前話set唔俾用coupon,而家係咪又用得?

公爵府

Joey8 發表於 20-9-4 15:30
Papermoon之前話set唔俾用coupon,而家係咪又用得?

星期六,日 lunch set唔用得, 但一至五係可以用

侯爵府

trin527 發表於 20-9-4 15:28
Cherry (emoji) T, 大人r, 之前唔知有童裝,不過阿囡留意,童裝係Lets Go, 大人係Beverly Hill

Paper Moo ...

係喎 囡囡真細心
大人減左coupon都巧貴 唔捨得買!
個tea $488 +1 再減coupon 比起其他酒店好食

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

非常正

公爵府

yanyanli1234 發表於 20-9-4 15:37
係喎 囡囡真細心
大人減左coupon都巧貴 唔捨得買!
個tea $488 +1 再減coupon 比起其他酒店好食

我都想去食呀,但係又要老公特登請假陪我去食個下午茶,咁食個午餐好似啱食啲

Tea唯有完佐個event再去,會易book d

伯爵府

我都覺得JS foodie 好食

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

trin527 發表於 20-9-4 15:34
星期六,日 lunch set唔用得, 但一至五係可以用

唔該晒
原來係咁

公爵府

gzilla 發表於 20-9-4 15:49
我都覺得JS foodie 好食

好有日本的感覺,冇得去食下都超開心

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

trin527 發表於 20-9-4 16:00
好有日本的感覺,冇得去食下都超開心

真係好好食,排隊都值得

wcpcelia    發表於 20-9-7 10:50

大宅

trin527 發表於 20-9-4 13:33
唯一p款貴 ...

左上果副好靚 幾錢

公爵府

Babeenat 發表於 20-9-4 16:24
左上果副好靚 幾錢

Left $1550 可以用5張coupons

複式洋房

無旅行去,真係好慘

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

trin527 發表於 20-9-4 16:36
Left $1550 可以用5張coupons

係咪係Ray Ban 專門店買呀?

首頁
12345...8

尾頁

跳至