自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如上。我見佢有5元回贈,所以用$188買了。但是怎樣用的?

男爵府

回覆樓主:

我想綁定張卡去我的天貓帳號,但唔成功,因為“该订单中已有卡被绑定,故不支持一键绑定到我的账号”。 請問怎樣做? 買咗唔識用!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

天貓超巿卡只可送大陸地址,唔可以送香港,你要額外俾私集運費,你計過真係抵d?

子爵府

回覆 竇漪房 的帖子

非也,我已買過6次貓超卡,原理好似gift card/ 八達通咁。都係當$用。
Sorry 睇返我買的貓超卡有DD吾同,我的卡显示绿色,樓主黑紅。咁我吾識喇。

大宅

回覆 CHUIPING 的帖子

香港地址可以用超市卡,但需要綁定。可以去問問賣超市卡的客服,她們會教你如何綁定

男爵府

Aiyoyo 發表於 20-9-5 15:53
回覆 CHUIPING 的帖子

香港地址可以用超市卡,但需要綁定。可以去問問賣超市卡的客服,她們會教你如何綁定 ...

謝謝,問了服務員了,要轉返比自己,跟住掃返就搞掂!

男爵府

竇漪房 發表於 20-9-5 15:36
天貓超巿卡只可送大陸地址,唔可以送香港,你要額外俾私集運費,你計過真係抵d?
...

188元送5元
搞了半個鍾,終於識用

男爵府

CHUIPING 發表於 20-9-5 15:46
回覆 竇漪房 的帖子

非也,我已買過6次貓超卡,原理好似gift card/ 八達通咁。都係當$用。

謝謝你回覆
問了服務員,終於搞掂了!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

CHUIPING 發表於 20-9-5 15:46
回覆 竇漪房 的帖子

原來用到啦!我好耐以前買嘢送咗幾十蚊俾我一定要大陸地址至落到單

用得咁呢d卡係平d喎!我睇下先thx

珍珠宮

lastpass 發表於 20-9-5 16:23
188元送5元
搞了半個鍾,終於識用

我又研究下先

子爵府

回覆 竇漪房 的帖子

我一路都用緊,但我是直接係貓超個頁面買,即刻就可用,大約平3%

男爵府

竇漪房 發表於 20-9-5 16:39
我又研究下先

我照住做,搞掂!

首頁

尾頁

跳至