自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2021勳章

打開三個月針每年要見醫生一次約左今日見醫生我同佢講想轉避孕方法,我問佢帶環係咪要等行經時帶佢叫我一陣問姑娘要再約時間,醫生問我繼續打針定食藥,咁我咪話要優思明佢開咗2盒比我問佢咩都話一陣姑娘會教我到我見姑娘我問佢我可唔可以帶環佢話要見醫生由醫生話事可唔可以帶,咁我頭先咪見左醫生囉.

問醫生又叫我同姑娘講約時間,同姑娘講又叫我見醫生先,係咪帶環要特定醫生先可以帶

翡翠宮

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

hhmum 發表於 20-9-9 14:02
打開三個月針每年要見醫生一次約左今日見醫生我同佢講想轉避孕方法,我問佢帶環係咪要等行經時帶佢叫我一陣 ...
推上

子爵府

牛年勳章 2021勳章 醒目開學勳章

打開三個月針每年要見醫生一次約左今日見醫生我同佢講想轉避孕方法,我問佢帶環係咪要等行經時帶佢叫我一陣 ...

咁你即時唔問返姑娘?佢點答你?

伯爵府

2021勳章

EmilyBB 發表於 20-9-9 14:48
咁你即時唔問返姑娘?佢點答你?

我有問姑娘佢話要約時間見醫生唔駛來經時帶,叫我食完呢2盒藥先決定.

在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

子爵府

牛年勳章 2021勳章 醒目開學勳章

hhmum 發表於 20-9-9 14:59
我有問姑娘佢話要約時間見醫生唔駛來經時帶,叫我食完呢2盒藥先決定.

咁奇怪?無端端要食兩個月藥

象牙宮

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

帶環要醫生決定是否合適及帶
一係你去健康院
相知相遇相識

首頁

尾頁

跳至