自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人用過快餸屋的服務?好唔好?食物送上門時新鮮嗎?

謝謝!

男爵府

訂過2次
第一次,冰鮮肉全部溶晒雪,其實收貨時,我見佢攞比我嘅肉全袋就咁放車尾(我住村屋,所以係車直接收貨),無嘢雪住,又送漏左一份蕃薯

而訂嘅汁料無貨,佢地退回禮品卡下次用,但我買枝汁料係$19.9,但佢只退回$19
第二次送貨,雞蛋爛左半盒

所以唔會再訂第三次

男爵府

訂過兩次,一般,有甩漏會好快有人處理,如果方便寧願自己去買,d豬骨平過街市,送貨算快。

公爵府

回覆樓主:

我訂過3.4次又OK喎,不過我好少起呢間訂肉類,通常只訂蔬菜生果,都有訂過急凍魚柳,海鮮,都OK

男爵府

我幫襯咗佢好多次
平時啲嘢都好好
上次漏單都好快俾返Credit我

今次漏咗粟米
三催四請都唔做返Credit俾我
只係$19咁小嘅數目
點解要我日日花時間打去追呢
聽電話個小姐淨係話佢轉頭做返Credit我
得個講字

我諗我唔再幫襯了
今次真係失望

大宅

回覆樓主:

訂過一次,諗住第二日煲湯,點知佢第二日夜晚9點幾先送到來!

別墅

用過一般般。。同事介紹一間叫“係咁鮮”,不過我未試

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

未聽過...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

用過!前排成日訂!
$200就送貨!幾好!

公爵府

回覆樓主:

訂過幾次,OK既,不過太少選擇

公爵府

ptrade 發表於 21-2-25 17:26
用過一般般。。同事介紹一間叫“係咁鮮”,不過我未試

"係咁鮮" D嘢比較貴,我訂過兩次之後就無訂了

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

訂過好多次。
冇咩特別,不過不失。
試過幾次漏野,都要提佢先比番劵我下次用。

大宅

回覆樓主:

一星期都訂幾次,第日送貨,疫情下唔想去買餸都幾好,冇爛過嘢,但有漏過嘢。注:我對買餸冇要求。

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

民房

呢間野, 千奇唔好幫襯, 當你知道佢地點樣處理食物, 你就驚, 因我公司同佢在同一座大廈, 佢D貨到, 全部送來時放在樓下大堂, 雪貨/冰鮮貨已經溶解且發臭, 客人Order的貨, 用普通環保手抽袋執好一袋後, 在沒冷凍的情況下, 送貨員全部放在地上等待處理, 所以D野點會唔溶呀, 溶解後又再上冷凍貨車雪番凍, D肉肯定勁多細菌, 自從佢搬入大廈運作後, 整棟大廈(大堂/電梯)都有一陣腐臭肉味, 送貨的小貨車也是臭氣熏天, 攪到食環都要上門發警告

大宅

aaalissa 發表於 21-10-20 14:20
呢間野, 千奇唔好幫襯, 當你知道佢地點樣處理食物, 你就驚, 因我公司同佢在同一座大廈, 佢D貨到, 全部送來 ...

謝謝告知,我都只是訂佢地啲菜,肉就唔敢訂

公爵府

回覆樓主:

訂過幾次都 ok正常,無漏野無溶哂雪。D菜都 ok靚仔

首頁

尾頁

跳至