潮流時尚

跳至
[其他] Del

首頁

尾頁

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

Del

子爵府

我會想買錶,但排唔到正價。

大宅

要睇下本身自己錶多定袋多喎

公爵府

2020勳章

買錶

雲母殿

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買錶

子爵府

2020勳章

回覆樓主:

我本來留咗畢錢買錶,點知隻錶未有貨,買買吓就變咗買咗3個袋。還是覺得買錶好。

男爵府

2020勳章

Locherry1215 發表於 20-9-16 09:27
我會想買錶,但排唔到正價。

好難排正價

大宅

2020勳章

回覆樓主:

買得太多袋覺得都係買錶好因為唔使咁阻地方,不過宜家都係兩樣都買

男爵府

有機會就入錶先,錶難買啲

別墅

wcpcelia 發表於 20-9-16 09:46
買錶

別墅

回覆樓主:

買錶

複式洋房

公爵府

2020勳章

ohxxxsi 發表於 20-9-16 09:22
如果有十零萬,你會買錶定袋?

錶比較保值

珊瑚宮

2020勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

買袋, 買卡地亞頸鍊, 唔考慮保值問題.

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

侯爵府

女人一定鍾意手袋多d既

複式洋房

買錶

大宅

回覆樓主:

珍珠宮

2020勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

冇錶會買錶先,愈升愈貴,早買早享受。

公爵府

2020勳章 2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

錶~

首頁

尾頁

跳至