自由報料

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

好過儲印花儲餐懵!

香港人素來追求生活品味,對烹調食物的工具以至可隨身攜帶的保溫杯亦愈來愈講究,既要有內涵,亦要外表吸引,務求全面感受美食。惠康超級市場帶來中秋粉紅驚喜優惠,隆重推出德國孖人牌保溫杯及刀座系列換購活動,由9月18日起,凡yuu會員購物滿港幣$138,即可以低至近1折的優惠價換購德國孖人牌粉紅系列,一套四款包括保溫杯連茶隔、保溫燜燒罐、刀座套裝7件及一按即開保溫杯,數量有限,換完即止。德國孖人牌粉紅系列配色迷人,簡約時尚,絕對是內外色藝雙全!

惠康呈獻粉紅驚喜 中秋倍賞你

惠康獨家換購德國孖人牌的保溫杯及刀座系列,美感十足而且兼備實力,保溫杯與保溫燜燒罐同樣採用不銹鋼雙層真空設計,有效保持食物熱或冷溫度,其中保溫燜燒罐,更可無火燜燒,密封蓋上配有不銹鋼小勺,非常實用;而刀具經FRIODUR®冰煅工藝製造,具柔韌性及抗腐蝕性,加上可拆卸分體木製刀座設計,易於拿取,方便收納。集齊全套,輕鬆自煮!

由2020年9月18日起,保溫杯連茶隔 420ml及保溫燜燒罐 700ml 可供換購;而由2020年9月25日開始,則可換購一按即開保溫杯 450ml 及刀座套裝7件。貨品數量有限,換完即止。

9月18日起開始換購

ZWILLING® 保溫杯連茶隔 420ml:

yuu會員換購價HK$88(原價HK$799)
雙層真空設計,內層採用18/10不銹鋼,保持食物熱/冷溫度,效果持久,配合防滑底,而且配備茶隔,方便實用,可輕鬆沖泡花茶與水果茶等。
ZWILLING® 保溫杯連茶隔 420ml (客戶提供)

ZWILLING® 保溫燜燒罐 700ml:

yuu會員換購價HK$100(原價HK$999)
隨行無火燜燒,方便又節能,外蓋可當小碗或杯子使用,密封蓋上配有不銹鋼小勺,非常實用。採用雙層真空設計,內層是18/10不銹鋼,保溫食物熱/冷更持久之餘,杯底備有防滑底墊,避免滑倒,而大口徑設計,使用及清洗都方便,可燜燒湯、粥、飯及甜品等。
ZWILLING® 保溫燜燒罐 700ml (客戶提供)

9月25日起開始換購

ZWILLING® Now S 刀座套裝7件:

yuu會員換購價HK$900(原價HK$2,999)
套裝包括3吋長蔬果刀、6吋長砍骨刀、7吋長多用途刀、7吋長中式廚刀、多用途剪、磨刀棒與刀座。設計創新,採用特殊配方不銹鋼與八道工序的手工刃口精磨,切配鋒利持久,而刀面經FRIODUR®冰煅工藝製造,具柔韌性及抗腐蝕性,加上可拆卸分體木製刀座設計,易於拿取,方便收納。
ZWILLING® Now S 刀座套裝7件 (客戶提供)

ZWILLING® 一按即開保溫杯 450ml:

yuu會員換購價HK$88(原價HK$799)
雙層真空設計,內層是18/10不銹鋼,能持久保持食物熱/冷溫度,只要單手輕按杯蓋按鈕,就能夠輕鬆打開瓶蓋,方便飲用,加上安全鎖扣,防止溢漏,而杯底有防滑底墊,避免滑倒。
ZWILLING® 一按即開保溫杯 450ml (客戶提供)

wcpcelia    發表於 20-9-22 11:51
Cheuk2012    發表於 20-9-19 21:42
ada0707    發表於 20-9-19 09:22

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我中意儲印花,唔駛錢

大宅

lina9316 發表於 20-9-19 08:45
我中意儲印花,唔駛錢

你真是一位精明的隔價C 拉好嘢抵讚

公爵府

我中意儲印花,唔駛錢

你系大戶
我就期期都儲唔夠,只能儲埋俾朋友

子爵府

回覆 mickeyeva 的帖子

請問有無人換咗?熱唔熱?

侯爵府

2024年龍年勳章

男爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

子爵府

珍珠宮

好平喎,唔知啲刀得唔得呢。

珍珠宮

玩具勳章

回覆樓主:

個原價有無誇左啲

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

幸福可以好簡單

子爵府

mickeyeva 發表於 20-9-18 23:54
好過儲印花儲餐懵!

我換咗燜燒壼~未用,
但隻色冇張廣告咁靚

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chingnc 發表於 20-9-19 12:15
個原價有無誇左啲

珍珠宮

回覆樓主:

不鏽鋼唔適合沖茶吧,對保溫杯有興趣

伯爵府

我中意儲印花,唔駛錢

我都係

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

sauNG 發表於 20-9-19 09:46
你系大戶
我就期期都儲唔夠,只能儲埋俾朋友

唔係大戶,儲唔夠可以同班c9賒住先,下期還;又或者爭少少,有朋友唔要,會俾我,或者佢爭d,我俾佢

禁止訪問

大宅

鐘意套刀,900蚊值唔值得入手

首頁

尾頁

跳至