美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

有無人係 xsprit salon 剪過髮呀?

any coment about this salon ?
活在當下

大宅

Re: 有無人係 xsprit salon 剪過髮呀?

我係旺角E-sprit試過,剪完都幾滿意係我想要果d款
我以前試過出面$88-$110的價錢的其他salon剪完都唔係咁合意,當去過E-sprit睇到d師博剪技術真係有d唔同.

大宅

hi kgpooh2,

how much ?

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

有..
一次係2年前..電左個$2000既頭...(包洗cut吹, 電同treatment)...好滿意,可能我識左個髮型師好耐..佢得我要乜.
另一次係年幾前..有個$888-set, 包洗cut吹, 負離子同color and treatment. 都okay滿意..

而家好似cut髮都有分期. ..佢地有7天保証..

大宅

KaLokB 寫道:
hi kgpooh2,

how much ?

剪髮原價 $400-有E-sprit card 9折,

大宅

佢地剪得新潮D.

洋房

Hi Connie117 & kgpooh2

Thanks for yours advise.
活在當下

首頁

尾頁

跳至