潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

正式post 張相先,多謝大家之前的意見。
我第二個 H 袋,一樣都係walk in買。
今次入去其實係想幫朋友望下有無GP 30同36,想攞下上手,因為佢唔得閒嚟。我自己本身係完全無諗過買袋。我諗住佢拎D 古怪色比我,我就話我鍾意neutral。佢拎neutral, 我就話我鍾意bright colours.
點知佢拎呢個出嚟,吸引咗,又覺得幾靚。。。
諗咗一個lunch嘅時間,加上隔離件魔鬼係咁話靚,結果都係買咗。諗住粗粗地用。(D 袋成日錫住用,結果無乜點用...)
多謝收看

wcpcelia    發表於 20-9-28 15:27
Cheuk2012    發表於 20-9-27 22:21
babyivyfei    發表於 20-9-27 01:01

男爵府

Nbs 發表於 20-9-26 22:57
今次入去其實 ...

好靚,無買錯

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

無買twilly?

水晶宮

luvysl_blythe 發表於 20-9-26 23:25
無買twilly?

今次無買,諗住用之前lindy 的其中一條算了。

伯爵府

Nbs 發表於 20-9-26 22:57
今次入去其實 ...

驚喜的收穫
畀你買咗,你朋友又未買到,睇嚟你又要再巡舖嘞

水晶宮

ChristyHayden 發表於 20-9-27 00:23
驚喜的收穫
畀你買咗,你朋友又未買到,睇嚟你又要再巡舖嘞

係啊,我同佢講,你都係自己落舖睇啦,我唔幫你睇啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

禁止訪問

琥珀宮

回覆 Nbs 的帖子

Very nice

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

禁止發言

禁止訪問

大宅

我上月買了GP30 , same colour

wcpcelia    發表於 20-10-5 14:36

首頁

尾頁

跳至