潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想要bearn compact wallet...一路等etain/ etoupe金扣...點知今日SA揾到隻Craie玫瑰金扣俾我……實物實在太靚無理佢唔襟污糟照買...依家諗緊照粗用定間中先用好...因為我weekend係會去堅濕嘅濕街市買餸果種
靚靚SA仲要揾埋呢條佢所謂奶茶色rose gold Mini Pop H……本身我之前係幫人揾...又係見到實物就乖乖俾錢

呢期同白色好有緣……

Phoebechan702    發表於 20-10-2 11:35
pymame    發表於 20-9-30 23:08
cindytsang1117    發表於 20-9-30 22:48
wcpcelia    發表於 20-9-30 16:36

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

babyivyfei 發表於 20-9-29 23:01
想要bearn compact wallet...一路等etain/ etoupe金扣...點知今日SA揾到隻Craie玫瑰金扣俾我……實物實在太 ...

好靚丫

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

想要bearn compact wallet...一路等etain/ etoupe金扣...點知今日SA揾到隻Craie玫瑰金扣俾我……實物實在太 ...

不過要好小心用

別墅

哇好靚呀!!!!第一次見到有白色!!!!

子爵府

男爵府

回覆 nakuru 的帖子

其實我都無留意到原來有白色

複式洋房

我問我中環as,咩都話冇, 尋日仲配左2萬幾蚊杯碟同首飾,好灰, 好似揀錯sa咁...

別墅

Craie真係好靚呀!我星期六都引唔住入咗隻Craie 18 P仔

babyivyfei    發表於 20-9-30 08:46

男爵府

回覆 Jessieowo0406 的帖子

JM你介唔介意share下本身next target想要D乜?我暫時經驗係,就算有配貨,SA都未必會好上心主動幫手check住你想揾嘅野,可能有機會佢夠多熟客或walk-in客,夠生意……所以如果我真係好想揾某樣野,我隔四五日度就會whatsapp下SA...當提下佢亦等佢知道我真係認真想要……因為有啲貨一返到第一日就賣哂……如果個SA係好嘅,應該唔會介意個客多D揾佢問野……祝JM你快D買到心頭好……

複式洋房

babyivyfei 發表於 20-9-30 07:43

JM你介唔介意share下本身next target想要D乜?我暫時經驗係,就算有配貨,SA都 ...

Next target 係B, 佢每次都暗示叫我買鑽, 但我問佢有冇GP30,mini pop h , p 18, 銀耳環,佢都話冇, 連條絲巾叫佢幫我keep起,我第二日比錢, 去到就話比人買左同佢冇得hold貨,反而同一間舖頭另外一個sales就問我點解唔叫佢hold貨,仲俾咗個勁靚色嘅GP30我...

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

Jessieowo0406 發表於 20-9-30 07:58
Next target 係B, 佢每次都暗示叫我買鑽, 但我問佢有冇GP30,mini pop h , p 18, 銀耳環,佢都話冇, 連 ...

二萬叫做買得多,你如果覺得sa唔幫你,你真係要考慮換sa。
work hard PLAY hard

伯爵府

2個items都好靚!
Craie+rose gold真係完美的組合!
Bearn Compact好好用,我都用緊U5色。

wcpcelia    發表於 20-10-5 14:55

伯爵府

Jessieowo0406 發表於 20-9-30 07:58
Next target 係B, 佢每次都暗示叫我買鑽, 但我問佢有冇GP30,mini pop h , p 18, 銀耳環,佢都話冇, 連 ...

咁你會唔會考慮轉SA呢?第二個SA好好多喎~

複式洋房

ChristyHayden 發表於 20-9-30 08:44
咁你會唔會考慮轉SA呢?第二個SA好好多喎~

但我第二個sale 冇留contact 比我, 同第一個sales已經spending 左三萬幾...唔知點好。

男爵府

尋日中環舖應該有返mini pop h鏈同耳環,如果你有叫佢幫你留意,而如果佢尋日係有返工的話,就真係似乎唔夠上心喎……但我無同一間舖中途轉SA經驗……可能其他JM可以分享下點做好……

複式洋房

babyivyfei 發表於 20-9-30 16:16

尋日中環舖應該有返mini pop h鏈同耳環,如果你有叫佢幫你留意,而如果佢尋日 ...

就係咁比我知係有貨但佢咩都冇msg我, 其實佢真係冇上心。

男爵府

回覆 ChristyHayden 的帖子

JM你個wallet係Epsom定Mysore? 你覺得算唔算易打理?我唔太擔心scratch...反而驚好快綑黑邊……

大宅

mini pop h 耳環都靚嫁

珍珠宮

2023年兔年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好靚

首頁

尾頁

跳至