自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

珍珠宮

想問大家真心會不會介意或覺得不被尊重?
話說我c6家人開咗數個不同人物combination 嘅whatsapp group,但係佢哋包括c6無同我提及過有幾個group,,只係從日常觀察得知只少有2-3個家庭谷,咁我就被加入咗其中一個谷,而呢個谷係齊晒人,即係包括6299、姑奶兩公婆、姑仔兩公婆,我同c6共8人,呢個谷開左好幾年,僅有極少留言,對上果次有人留言已是一、兩年前的事,最近終於證實佢哋有另外嘅谷,齊晒人但不包括我,仲要佢哋成日會在此谷傾計,問心我個心唔多舒服,平日我自以為同姑奶姑仔關係ok, 6299又對我不錯,原來我始終唔係佢哋屋企人。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

老翻太太 發表於 20-10-1 23:30
話說我c6家人開咗數個不同人物combination 嘅whatsapp group,但 ...

無所謂, 唔駛煩

alice0606    發表於 20-10-2 12:46
放下自在

別墅

唔加仲好,少好多煩惱

水晶宮

回覆樓主:

絕不介意!我叫老公千其唔好加我,我唔想入谷。

wcpcelia    發表於 20-10-7 16:45
Giyueng    發表於 20-10-4 08:15
BBG1    發表於 20-10-2 11:21
jolee    發表於 20-10-2 11:14
日月水火    發表於 20-10-2 09:21

侯爵府

2024年龍年勳章

你平時多唔多在群組出聲/表態?
如果唔多,可能他們覺得你唔需要知他們咁多野,

如果你平時可以睇到你老公信息,
我覺得唔需要理會

侯爵府

如果係無我份就好啦!

子爵府

唔加仲好,唔好介意所謂面子,少年你還是太年輕了

男爵府

老翻太太 發表於 20-10-1 23:30
話說我c6家人開咗數個不同人物combination 嘅whatsapp group,但 ...

咪仲好,吾使煩

珍珠宮

回覆樓主:

我不在內, 我父母果邊個group都冇我老公
又冇咩, 唔加我咪好, 可以扮無知, 哈哈

翡翠宮

牛年勳章

唔加仲好,耳根清靜

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

我一個都冇入
老公家族最少2-3個group
冇人問我又冇話要加入
我真心一D都唔介意
仲好慶幸少樣嘢煩

寶石宮

回覆樓主:

嘩!簡直係一件美事,千萬唔好加我

珍珠宮

winnielwn 發表於 20-10-1 23:34
唔加仲好,少好多煩惱

如果我同佢哋關係唔好,我都會好似你咁諗唔好加我,但我天真所以覺得玻璃心囉

男爵府

回覆樓主:

有1個齊人既group,日日都多人發言!!!!
c6幾兄弟姊妹另外仲有1個group,連6299都無,全部既另1半都無!!!!
反而係我娘家group無c6份
不過就算調返轉,我都唔介意,仲好唔洗煩

珍珠宮

hiragana 發表於 20-10-1 23:36
我不在內, 我父母果邊個group都冇我老公
又冇咩, 唔加我咪好, 可以扮無知, 哈哈
...

問題是自以為同佢哋關係不錯,而且兩個女婿都在,點知原來我只是nobody

男爵府

我在男家的其中一個group,曾經扮嘢按錯鍵同埋壞電話退出過兩次,都比人加返入去,之後長期靜音,當睇唔到。我係樓主就好啦&#129402S我地關係OK㗎

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我大姑奶開左個,係無我,very good...我老公乜都唔上心,佢同我老公講係晒氣,我又可以扮無知(佢地無咩好野)。。。。

子爵府

結婚多年,男家都冇我電話號碼,我唔俾,佢哋冇問我攞。什麼事都係搵我老公,不知幾好。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

一直都係我c6, 姑仔,6299, 有一個group,我同姑仔老公,姑仔小朋友都冇得入

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

唔加仲好唔洗煩點回應

首頁
12345...13

尾頁

跳至