網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我係10月6日中午付款要求發貨,到今日都未發貨, 發微信去問,佢地話因爲搬倉所以遲發貨,但又講唔到幾時發貨 你地有無同樣問題??

大宅

orangeca 發表於 20-10-13 14:25
我係10月6日中午付款要求發貨,到今日都未發貨, 發微信去問,佢地話因爲搬倉所以遲發貨,但又講唔到幾時發 ...

我都係6號俾錢。宜家仲未發貨(emoji)

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我係10月6日中午付款要求發貨,到今日都未發貨, 發微信去問,佢地話因爲搬倉所以遲發貨,但又講唔到幾時發 ...

我5號落單6號就收到貨,而家集緊第二次,希望佢正正常常。

男爵府

kittylam 發表於 20-10-13 18:08
我5號落單6號就收到貨,而家集緊第二次,希望佢正正常常。

你不如問下佢是否正常發貨先?我今日問左半日連回覆都無

珍珠宮

orangeca 發表於 20-10-13 20:00
你不如問下佢是否正常發貨先?我今日問左半日連回覆都無

我貨未齊,聽你講都有d擔心,佢哋客服真係一個服字

男爵府

神州集運成年個朵,喺網路上各大論壇、及 Facebook 群組內,個朵臭夾冤,唔明點解仲有人繼續幫襯?! 我留言問過好多人,明明係不斷投訴但又繼續用,原來係貪果少少未用完積分,如果係咁就抵死唔可憐了 !

洋房

今日先落咗單,真係有啲擔心,唔知要等幾多日先攞到貨

大宅

cherrylai 發表於 20-10-13 14:39

我都係6號俾錢。宜家仲未發貨(emoji)

我係7號俾錢又係仲未發貨。。。問佢客服問左兩日都係話安排緊安排緊

別墅

我9號俾錢,都係到而家都仲未發貨,問佢就話會盡快,真心幫襯左好耐,個個月都集咁滯,次次都好快,真係第一次係咁

男爵府

smart_lam 發表於 20-10-13 22:06
神州集運成年個朵,喺網路上各大論壇、及 Facebook 群組內,個朵臭夾冤,唔明點解仲有人繼續幫襯?! 我留言 ...

我用神州好多年, 一路都無事,但今次好離譜, 前後9日都唔發貨。

男爵府

kathylaw1221 發表於 20-10-14 09:37
我9號俾錢,都係到而家都仲未發貨,問佢就話會盡快,真心幫襯左好耐,個個月都集咁滯,次次都好快,真係第 ...

我都係呢3年第一次係咁。 前後9日都唔發貨。好離譜。

男爵府

回覆樓主:

昨日神洲係旺旺覆我話要下星期才發貨

別墅

orangeca 發表於 20-10-16 09:02
昨日神洲係旺旺覆我話要下星期才發貨

但係我有一批12號俾錢,今日巳經由東莞倉發左貨,但9號果單就依然未發,咁搞笑嘅,遲果啲反而做左先

男爵府

kathylaw1221 發表於 20-10-16 10:05
但係我有一批12號俾錢,今日巳經由東莞倉發左貨,但9號果單就依然未發,咁搞笑嘅,遲果啲反而做左先
...

我果批仲未發貨

別墅

orangeca 發表於 20-10-20 12:27
我果批仲未發貨

我9號果單都未,郁都唔郁吓

洋房

huchi 發表於 20-10-13 22:26
今日先落咗單,真係有啲擔心,唔知要等幾多日先攞到貨

今日终於收貨,落單計共需9天,都叫做好彩有貨收了

珍珠宮

huchi 發表於 20-10-20 14:06

恭喜 9日已經算快。

男爵府

huchi 發表於 20-10-20 14:06

我搞左1個月先收齊貨

民房

我都試過兩次遲發貨問題,最近呢次仲損失慘重,落三件貨,遲發貨不特止,在8日後不斷要求發貨,收貨時只得兩件,遺失一件(盒裝鹽焗雞粉),神州毫不負責為我解決問題,硬說已發給我(有旺信擷取訊息證據),唉...我就算了(反正雞粉都不貴,廿多元人民幣),但最慘有件貨係2.5Kg Pizza芝士,10天後,成包壞咗(其實我都知芝士易壞,所以我通常集齊所有貨品才最後在廣東訂芝士,在店家冰鎮包裝下,一般四五天是沒有問題,之前在紛啦啦及神州試過集運芝士十幾次都無問題),兩件貨連運費二佰多元就咁就無咗,睇嚟都係幫襯返紛啦啦.

請問有無集運好介紹....唔想幫襯神州...太無責任

首頁

尾頁

跳至