自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

我落咗order 5,6日,但個states仲係in perpetration, 未寄出,send email 同 fb 又無人覆,第一次買,想問下正唔正常?

大宅

正常的,因為你買的每一件貨可能由不同國家的貨倉運過來的。

大宅

2021勳章

octopus_WM 發表於 20-10-16 11:35
正常的,因為你買的每一件貨可能由不同國家的貨倉運過來的。

通常幾多日先寄出?我第一次網購要咁耐,以為有問題

男爵府

2021勳章 畀面勳章

vanlina_cream 發表於 20-10-16 11:29
我落咗order 5,6日,但個states仲係in perpetration, 未寄出,send email 同 fb 又無人覆,第一次買,想問 ...

我做過pt,D貨係意大利黎架,如果你買果件貨香港倉冇嘅話,咁就應該要等齊哂一次過俾你

wcpcelia    發表於 20-10-19 16:42

大宅

2021勳章

jordas320 發表於 20-10-16 11:55
我做過pt,D貨係意大利黎架,如果你買果件貨香港倉冇嘅話,咁就應該要等齊哂一次過俾你
...

我淨係買一件貨咋,會唔會其實無貨?

男爵府

2021勳章 畀面勳章

vanlina_cream 發表於 20-10-16 11:59
我淨係買一件貨咋,會唔會其實無貨?

可能架,或者件貨有問題出唔到俾你呢

珍珠宮

牛年勳章 2021勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

買過, 但中伏
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

複式洋房

2021勳章

emt1314 發表於 20-10-16 14:22
買過, 但中伏

點中法?

珍珠宮

牛年勳章 2021勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

huilala87 發表於 20-10-16 14:33
點中法?

前兩年, 在yahxx見有廣告日本好出名的止鼻鼾枕頭, 買一個笫二個半價, 貨到付款, 見評語都唔錯, 咪落單囉...點知落咗單後好耐都無消息, 想打電話去追, 先發覺係無電話號碼的, 只有email, 咁send email話取消訂單啦, 點知笫二日就有男人打電話俾我, 話送貨都樓下了, 叫我准備好錢無錢找, 咁算啦...既然都送來了!

過咗一陣, 有個男人拎住兩個枕頭送來, 一見面就叫我快快俾錢, 樓下抄牌, 我都未來得及驗收, 送貨員已人.

打開枕頭一看, 無包裝, 得個透明膠袋裝住, 而枕頭上的牌子, 并不是yahoo廣告上的日本名牌, 而是淘寶几十蚊貨仔.

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊