懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

做個小小統計 有幾多準媽媽會去10月22至25個荷花bb展
聽聞d野平好多 想去下 呢個時時勢 慳到就慳 但又怕超級多人
想睇下大家會點?

別墅

回覆 mikkilai99 的帖子

30周仲有乜未買?咁大個肚最好不要去,你唔搏殺係唔會找到特別平嘅

大宅

我下星期30wk ...唔會去

大宅

就係咩都未買

大宅

mikkilai99 發表於 20-10-16 18:26
聽聞d野平好多 想去下 呢個時時勢 慳到就慳 但又怕超 ...

我下星期23wk都想去,又驚太早買(emoji)

大宅

mikkilai99 發表於 20-10-16 19:00
就係咩都未買

我34週在Aeon一次過搞掂
BB展人多無謂

mikkilai99    發表於 3 天前

大宅

2020勳章

聽聞d野平好多 想去下 呢個時時勢 慳到就慳 但又怕超 ...

而家周圍咁多菌,嗰度仲咁多人,咩時勢仲去搏一搏,我寧願比多少少錢算,最緊要平安

就算冇菌,比啲人撞到個肚都唔好啦

大宅

回覆樓主:

上次同同事買齊晒,仲要好多都買夠指定金額送貨,方便快捷!

子爵府

2020勳章

mikkilai99 發表於 20-10-16 19:00
就係咩都未買

我都係咩都未買如果你無身體唔舒服可以去,相信都唔太多人。

我帶口罩搭幾個站都暈,所以應該唔會去了,但勁想去。可以一次過買齊bb用品都幾方便

大宅

2020勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

到時間應該網上都有得買架

別墅

真係好吸引,差張Bb 床未買,好想去睇又聽啲朋友講去到就算唔買都有好多試用裝拎,但自己而家34週都擔心到時人多菌多,加上自己住得遠去會展果度又遠,所以都係唔博乖乖地係返自己附近買床仔算

複式洋房

我去,不過我下星期22週,叫老公一齊去做護花使者^_^

我去係諗住睇吓啲疫苗資訊,睇吓會唔會join埋,我諗反而尿片嗰啲唔會買,出邊買都唔會貴得幾多,同埋我仲有排先生,唔敢買咁多野

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我到時都32w 應該會照去(emoji) 因為我好多野都未買齊,同埋老公揸車應該都ok 既

複式洋房

我35週了,又係咩都未買。應該會同工人姐姐去買

別墅

我自己都好想去,但幾經掙扎都係唔去。我都係想拎sample多啲。但周圍咁多菌嗰度又咁多人!所以到最後都係選擇唔去

別墅

回覆 mikkilai99 的帖子

不去了。太多人。唔係甘好

大宅

2020勳章

30週重去迫呀⋯⋯其實我覺得一田Aeon千色hktvmall網上BB展已經買到又平又靚,唔駛特登走去果度,你諗下點解果陣書展都要停,因為會展通風其實冇expect咁好,局住啲菌,真係你除一除低口罩飲水都驚,如果話試用裝果啲應該好多你去官網登記就可以寄比你

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
calbeexcalbee 發表於 20-10-16 19:26
我34週在Aeon一次過搞掂
BB展人多無謂
Aeon價錢ok嗎?

大宅

mcs74 發表於 20-10-16 22:05
我都係咩都未買如果你無身體唔舒服可以去,相信都唔太多人。

我帶口罩搭幾個站都 ...
身體so far ok 感恩
都係聽人講
可以一次過買齊 所以就心思思 15 16
你帶口罩搭幾個站都暈就無辦法啦 好好保重

大宅

Nicole256546 發表於 20-10-17 18:08
到時間應該網上都有得買架
真係??請問係荷花官網嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊