自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

https://www.hk01.com/%E8%AB%87%E6%83%85%E8%AA%AA%E6%80%A7/536690/58%E6%AD%B2%E5%91%A8%E6%98%9F%E9%A6%B3%E6%83%85%E8%B7%AF%E5%AD%A4%E5%AF%82-%E5%82%B3%E8%88%87%E7%BE%85%E6%85%A7%E5%A8%9F%E6%9C%B1%E8%8C%B5%E5%9C%B0%E4%B8%8B%E6%83%85-%E9%81%BA%E6%86%BE%E9%8C%AF%E9%81%8E%E4%BA%86%E4%B8%80%E7%94%9F%E6%9C%80%E6%84%9B

象牙宮

2021勳章

回覆樓主:

性格上佢可能好享受單身, 冇家庭負累.

記得佢嚟自單親家庭, 可能對婚姻睇法也負面.

伯爵府

2021勳章 BK Milk勳章

人的未必覺得淒涼,可以好enjoy呢,子非魚

珊瑚宮

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

感情既野好難講既,男人58無問題既,可能突然緣份到,即結都唔定。

反正,佢一出聲,大把18、22都湧埋去啦﹗

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

侯爵府

牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

唔好講話男女感情, 佢同其他人反面既新聞實在太多, 證明佢同人相處係有D問題

大宅

2021勳章

開心就好了

wcpcelia    發表於 20-10-21 11:14

翡翠宮

2021勳章

sam/josh 發表於 20-10-20 09:47
https://www.hk01.com/%E8%AB%87%E6%83%85%E8%AA%AA%E6%80%A7/536690/58%E6%AD%B2%E5%91%A8%E6%98%9F%E9%A6 ...

當年嗰句對白,由始至終都覺得係同羅慧娟講

翡翠宮

2021勳章

pi0219 發表於 20-10-20 10:16
唔好講話男女感情, 佢同其他人反面既新聞實在太多, 證明佢同人相處係有D問題 ...

原生家庭影響好大

ying_mail    發表於 20-10-20 10:34

侯爵府

2021勳章

回覆樓主:

佢人生甘豐盛,拍戲開公司攪生意,經歷甘多女友,而且女友一個疊住一個,冇嘜真時間係自己一個。
人老咗多空閒,多數回想畫面,一定係年少氣盛年代,心裡掛著或遺憾,多數初出道未成名嘅戀人。

伯爵府

牛年勳章 2021勳章

唔好講話男女感情, 佢同其他人反面既新聞實在太多, 證明佢同人相處係有D問題 ...

佢應該都好自我同孤僻,搵唔到知音,唔結可能係好事。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

男爵府

回覆樓主:

問世間情為何物

翡翠宮

2021勳章

199707100304 發表於 20-10-20 10:30
佢應該都好自我同孤僻,搵唔到知音,唔結可能係好事。

佢似乎係以攪到人地唔開心為樂,佢d拍擋,甚至連向華勝太太都話過佢
佢本身應該係一個比較負面嘅人,但同時又好聰明知道點樣引人笑

公爵府

2021勳章

我都聽過(李力持、達哥、梁思浩),佢私底下對人應該好差

珊瑚宮

2021勳章

佢都係一個傳奇, 由小演員, 到大導, 制片, 賺大錢, 女人亦曾擁有, 好够喇. 臨老做番 d 想做的事甚好.

侯爵府

牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

cheung2000 發表於 20-10-20 10:43
我都聽過(李力持、達哥、梁思浩),佢私底下對人應該好差

佢同舊愛都反面收場, 以前朱X提親佢就串到佢飛起, 另一個女友XX鳳就因為投資分漲問題對薄公堂

伯爵府

2021勳章

pi0219 發表於 20-10-20 10:54
佢同舊愛都反面收場, 以前朱X提親佢就串到佢飛起, 另一個女友XX鳳就因為投資分漲問題對薄公堂

好似有個ex直頭話曾捉姦捉到正,一腳兩船
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

水晶宮

2021勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

自己的心事只有自己知道

侯爵府

Huuu 發表於 20-10-20 11:07
好似有個ex直頭話曾捉姦捉到正,一腳兩船

好似就係朱X , 所以朱憎到佢飛起

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

後生食女無數,年紀大都無悔啦
我諗佢幾開心就真

伯爵府

2021勳章

回覆樓主:

大把女人想佔有佢