網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章

大家睇到有乜嘢慳錢,大特價,著數 一齊嚟報料啦

我剛剛發現京東 用mastercard11月1號可以99減15蚊

Cheuk2012    發表於 20-11-1 22:26

水晶宮

2021勳章

kerotan 發表於 20-10-30 22:24
大家睇到有乜嘢慳錢,大特價,著數 一齊嚟報料啦

我剛剛發現京東 用mastercard11月1號可以99減15 ...

可以玩下預售,預售商品都包郵,好重都唔洗運費券。現在付訂金,1號凌晨早啲付尾款,先食到Mastercard優惠,事關好快滿額,瞓醒未必有。

最好12點前睇下有無神券搶,搶到付尾款時可以用,或者買啲頭一兩個鐘特價嘅貨品。

水晶宮

2021勳章

回覆樓主:

又有199減100神券啦,以及199減60、1000減150、1500減200、2000減300,我又要磨拳擦掌

男爵府

2021勳章

lyh80115 發表於 20-10-31 00:39
又有199減100神券啦,以及199減60、1000減150、1500減200、2000減300,我又要磨拳擦掌
...

10点 搭正撳 都已經搶曬

男爵府

2021勳章

lyh80115 發表於 20-10-30 22:38
可以玩下預售,預售商品都包郵,好重都唔洗運費券。現在付訂金,1號凌晨早啲付尾款,先食到Mastercard優惠 ...

mastercard優惠是先到先得的嗎 ?facebook寫 11/1不是每戶口兩次嗎

男爵府

2021勳章

lyh80115 發表於 20-10-31 00:39
...

搭問下,,你最近有買京超嗎,我26號落單現在狀態仍未到港澳售專線, 知道發生什麼事?還是未到雙11已經擠塞

水晶宮

2021勳章

kerotan 發表於 20-10-31 10:16

今次應該好多人搶,12點仲有199減60及其他大額券,繼續玩。

水晶宮

2021勳章

kerotan 發表於 20-10-31 10:21
搭問下,,你最近有買京超嗎,我26號落單現在狀態仍未到港澳售專線, 知道發生什麼事?還是未到雙11已經擠 ...

慢咗少少,等多日無更新搵客服催單。26號我有一單,昨晚到香港倉。

別墅

我都搶唔到。。。

男爵府

2021勳章

imkc1127 發表於 20-10-31 11:39
我都搶唔到。。。

12点搶,,, 結局都是一樣

別墅

kerotan 發表於 20-10-31 12:00
12点搶,,, 結局都是一樣

12點,我“搶到”一兩張,滿心歡喜行入優惠券度搵,一張都見唔到!!
我想殺人。。。

男爵府

2021勳章

imkc1127 發表於 20-10-31 16:40
12點,我“搶到”一兩張,滿心歡喜行入優惠券度搵,一張都見唔到!!
我想殺人。。。:hehehe ...

我終於明點解呢啲叫做,,暴力神券

男爵府

回覆樓主:

去「尋寶淘」一網睇晒所有折扣抵買物品。
仲可以下載個excel清單睇有乜優惠。

http://taobaobuddy.com

Cheuk2012    發表於 20-11-1 22:27

大宅

2021勳章

lyh80115 發表於 20-10-31 10:29
今次應該好多人搶,12點仲有199減60及其他大額券,繼續玩。

又黎請教下,標價289, 點買法至做到207.1?
https://item.m.jd.com/product/71718941239.html?wxa_abtest=o&gx=RnFjxTNdPDXQntRP--tyDjmN6yyqJZRqle0C&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

水晶宮

2021勳章

jkswoo 發表於 20-10-31 19:00
又黎請教下,標價289, 點買法至做到207.1?
https://item.m.jd.com/product/71718941239.html?wxa_abtest=o ...

佢寫11月1至11日,即係明天做到呢個價。不過見佢唔可以直送香港……可以同售全球客服傾下有無得搞。

男爵府

畀面勳章

今朝10點畀我撳到一張199-100暴力神券,用咗未畀錢,等到今晚12點後可以用master card支付減15

男爵府

2021勳章

kenyuen 發表於 20-10-31 20:57
今朝10點畀我撳到一張199-100暴力神券,用咗未畀錢,等到今晚12點後可以用master card支付減15

...

恭喜
神券我冇份呀,唯有用mastercard減15啦

男爵府

大家真你要小心!
鬼咁多人介紹4PX優惠碼, 一陣用完吾見貨, 搞到一肚氣.
仲有另一間是神洲, 兩間都出名黑店, 大家可以SEARCH呢兩個名, 大家人出POSTED, 吾係得我一個講.

翡翠宮

2021勳章

monreve888 發表於 20-10-31 21:28
大家真你要小心!
鬼咁多人介紹4PX優惠碼, 一陣用完吾見貨, 搞到一肚氣.
仲有另一間是神洲, 兩間都出名黑店, ...

4px攞左優惠碼都會用唔到,呃人

大宅

2021勳章

lyh80115 發表於 20-10-31 19:55
佢寫11月1至11日,即係明天做到呢個價。不過見佢唔可以直送香港……可以同售全球客服傾下有無得搞。
...

咁我留意下先,唔送香港問題又唔大,反正我都係諗住送去集運倉

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊