自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問邊度有實物睇?

同埋,係低去水位定係高去水位?(因為師傅話我廚房要就返去水位,如果低去水位就裝唔到喇)

大宅

西門子係可以安排師傅上嚟你屋企睇吓裝唔裝到先買㗎,你去門市或任何代理問吓啦。

象牙宮

罐頭湯 發表於 20-11-1 11:44
請問邊度有實物睇?

同埋,係低去水位定係高去水位?(因為師傅話我廚房要就返去水位,如果低去水位就裝唔 ...

超声波 洗碗簡單D。
輕身
不需要從新安排接水管之類的

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

請問邊度有實物睇?

同埋,係低去水位定係高去水位?(因為師傅話我廚房要就返去水位,如果低去水位就裝唔 ...

西門子機有泵排水,所以咩水位都ok, 不過我係座台,你可以去大電器鋪問

伯爵府

回覆 罐頭湯 的帖子

我用緊,應該係算高去水位,有加$裝丅喉(因與洗衣機share入水位)及加長喉管,用咗幾年好好用。你可以免費先約師傅上門看位置才決定㗎

wcpcelia    發表於 20-11-3 12:10

男爵府

請問邊度有實物睇?

屋企用咗超過10年都唔壞, 好襟用

去水位我唔識

男爵府

請問邊度有實物睇?

我用呢款,你叫師父上黎幫你睇位先,我都係好似駁洗衣機出水位,不過好似依家要收錢,我果時就唔洗。如你買上price.com買平好多,一樣係行貨。好難有實物睇,好少有鋪擺出黎,你預同大眼雞洗衣機一樣大。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

請問邊度有實物睇?

西門子陳列室係中環:https://www.siemens-home.bsh-group.com.hk/zh/inspiration/experience/experience-centre

職員會好耐心答你嘅問題,仲有實物睇
利申:用緊嵌入式洗碗碟機

男爵府

bufferzone 發表於 20-11-1 15:12
西門子陳列室係中環:https://www.siemens-home.bsh-group.com.hk/zh/inspiration/experience/experience- ...

唔該哂各位

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

西門子陳列室喺中環,但要預約,亦唔確保會display你想睇嘅model。

你可以先上網搜集唔同型號嘅size,specifications and price嘅資料,youtube都一d產品介紹嘅片,然後再約去陳列室或電話查詢。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

Sogo有西門子專櫃,但都只係display一部洗碗碟機,不過promoter 都可以解答一般問題嘅。

首頁

尾頁

跳至