時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

怪唔之得......大家有冇中過六合彩 ?!

rose-mag  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 20-11-6 10:50

珍珠宮

個腦殘將「輸打贏要」演繹到極致

珍珠宮

回覆樓主:

yc特色

侯爵府

mizuho 發表於 20-11-6 10:16
個腦殘將「輸打贏要」演繹到極致

我明白,點解 螞蟻 唔俾人抽,因為要防止舞弊

大宅

無可否認,103%投票率同13萬票全部投拜登真係無可能wor

大宅

sisbro 發表於 20-11-6 10:12
怪唔之得......大家有冇中過六合彩 ?!

好合理 黃絲定律

瑪瑙宮

佢嬴左就一定唔係舞弊

男爵府

侵侵提出選舉訴訟, 但又唔証供..
但場外又不停話有舞弊, 相信佢一定有睇選"溏心風暴" , 重學埋大契金句"呢度唔係法庭,唔需要證據,我對眼就係證據!"

子爵府

假選舉

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

shelliemaymayma 發表於 20-11-6 10:21
無可否認,103%投票率同13萬票全部投拜登真係無可能wor

103%投票率? 有冇source? 13萬係開同一個blue Town的票或郵遞,點會無可能呢!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

一早預左

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

shelliemaymayma 發表於 20-11-6 10:21

https://www.thestandnews.com/international/%E9%8C%AF%E8%AA%A4%E5%8F%8A%E8%AA%A4%E5%B0%8E%E5%85%A7%E5%AE%B9-%E7%BE%8E%E5%9C%8B%E5%A4%A7%E9%81%B8%E6%9C%89%E5%9C%B0%E5%8D%80%E6%8A%95%E7%A5%A8%E7%8E%87%E8%B6%85%E9%81%8E100-%E5%A8%81%E6%96%AF%E5%BA%B7%E6%98%9F%E5%B7%9E%E6%8A%95%E7%A5%A8%E7%8E%87%E6%9A%B4%E5%A2%9E/

你D同類都解釋咗103%投票率由來&誤導訊息

sisbro    發表於 20-11-6 11:27

公爵府

13萬唔係話fake news咩,我見連登話yc炒車

水晶宮

https://tfc-taiwan.org.tw/articles/4680

Update 一下狀況,唔好誤導網民。

珍珠宮

好媽媽勳章

小華子 發表於 20-11-6 11:03
13萬唔係話fake news咩,我見連登話yc炒車

Yc 炒車係常態

sisbro    發表於 20-11-6 11:26

水晶宮

fai_joan 發表於 20-11-6 10:43
侵侵提出選舉訴訟, 但又唔証供..
但場外又不停話有舞弊, 相信佢一定有睇選"溏心風暴" , 重學埋大契金句"呢 ...

歪思發卵功特性:逢月尾太子站拜祭就會有亡魂出現

有就有,不過係:忘記自己靈魂嘅人出現

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

capricornbb 發表於 20-11-6 11:05
https://tfc-taiwan.org.tw/articles/4680

Update 一下狀況,唔好誤導網民。
睇左D留言, 都幾精彩

同意!不要只高舉已fact check 的光環,自己還要有common sense,要知道接近90%的越平常高投票率,那約20%的奇異增幅,會包括約60多萬數量的奇異‘’選票”!這些“選票”絕對有改變選舉結果的作用!」

329萬7137人/368萬4726人= 89.5% 各位覺得民主國家有可能這種投票率嗎? 2016年美國大選投票率只有57%」

完全係先係心中自定結論, 然後為自己既定論搵論據

其實網上都講得好清楚registered voters同eligible voters既分別
https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2020/11/05/fact-check-wisconsin-voter-turnout-line-past-elections/6176028002/

要民主制度運行得宜, 都要先有有質素既選民
綜觀現今民眾質素...

禁止訪問

珍珠宮

Protea 發表於 20-11-6 10:45

103%投票率? 有冇source? 13萬係開同一個blue Town的票或郵 ...

同香港黑暴時期一樣,又fake news 又p圖又搵d大媽出黎話比人盜用投票,真假吾知,但系套路系香港出現過,果然同一個團隊

首頁

尾頁

跳至