時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

反對派最鍾意騎劫香港人,2019年開始睇清楚依班人,支持暴徒惡行,破壞香港,蠻不講理,尋求外國去制裁香港,大家仲記得2019年7月1日嗎?
立法會被破壞得滿目瘡痍,2019年係香港開埠以最黑暗既1年,香港人被打被燒,被罷工被罷課,被粗口問候,佢地一言不合就開遮打人,堵路迫人支持暴行,反對派有冇譴責過呀?只聽到支持違法達義呀!坐監令人生更精彩呀!依d咪就係歪理囉!

支持暴力仲要尋求美國制裁香港,佢地咁對香港,仲好意思成日話為香港人?為香港?

唔好玩啦!如特朗普令美國今日四分五裂,疫情下更見無能,發言如白痴仔一樣,作為一個總統,佢既行為證明佢最愛自己!

rose-mag  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 20-11-11 23:43

複式洋房

呢班真的是垃圾,見到佢地以為自己好偉大的面容,好嘔心,聽到話代表香港人,請唔好代表我,唔該

翡翠宮

回覆樓主:

對,不接受為反而反
不接受破壞香港

侯爵府

peony_so_hk 發表於 20-11-11 19:12
對,不接受為反而反
不接受破壞香港

珍珠宮

露比EE 發表於 20-11-11 19:03
反對派最鍾意騎劫香港人,2019年開始睇清楚依班人,支持暴徒惡行,破壞香港,蠻不講理,尋求外國去制裁香港 ...

見好唔收,三分顏色,他們被DQ怪得誰?

水晶宮

peony_so_hk 發表於 20-11-11 19:12
對,不接受為反而反
不接受破壞香港

男爵府

回覆樓主:

見到佢哋就想嘔,成日話代表香港人,個醜字都唔識

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

聽到佢地話香港加油真係打冷震

大宅

虛偽的一班人,打著民主旗號就為所欲為

子爵府

佢地為左反中,對黑暴視而不見,仲助長呢班曱甴私了持反對意見既人,到今時今日,仲要指鹿為馬,明明12個暴徒犯法在先,偷渡潛逃在後,仲要食人血饅頭不斷消費呢12隻暴徒,賤到無人有

大宅

反對派最鍾意騎劫香港人,2019年開始睇清楚依班人,支持暴徒惡行,破壞香港,蠻不講理,尋求外國去制裁香港 ...

希望永遠聽唔到佢地講野

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

可有反對派,但不能有賣國賊

hohodemama    發表於 20-11-12 09:48
綺霖mami    發表於 20-11-11 22:11

男爵府

祝福貴post早日入時政。

男爵府

就睇下聽日收幾多封信

子爵府

樓主講得啱!佢哋開口埋口代表香港人,記者會發表的偉論難聽過粗口!!香港之所以亂足咁耐,多得佢哋埋沒良心,支持違法達×,掩眼看不見所有犯法破壞和私了!!盲撐黑暴,真正民主唔係咁樣追求,我是土身土長香港人,也認同自己是中國人,他們唔代表我,嗰啲偽[民主]我寧願唔要,支持佢哋總辭,快啲走,最好同區議員全體一件不留,,還立法會區議會回復正常事務,還我繁榮穩定香港!!!

綺霖mami    發表於 20-11-11 22:12
hi

男爵府

對,不接受為反而反
不接受破壞香港

同意

珍珠宮

回覆樓主:

多謝亞爺,清走班垃圾

綺霖mami    發表於 20-11-11 22:13

侯爵府

tszyan1001 發表於 20-11-11 21:22
樓主講得啱!佢哋開口埋口代表香港人,記者會發表的偉論難聽過粗口!!香港之所以亂足咁耐,多得佢哋埋沒良心,支 ...

一個議會,不同声音係好事,但反對還反對,反對同時係咪應該有建議呢?但從來聽唔到,只識反反反!既然為反而反就應該直認不諱,但偏偏又要扮愛香港人果下想嘔囉!

我地見到既係反完之後掟嘢,之後就收工,唔係就拉布,拖延施政,總之就係要令香港停滯不前,2019令市民睇到香港司法,教育,傳媒,社福,政府工公務員都須要改革,須要從新審視點先可以幫香港重新出發!

珍珠宮

香港已經沒有民主派,有的是反對派
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

當有傳媒問佢哋:會唔會同黑衣暴徒割蓆?
當時毛議員肯定咁講:絕不割席
聽到呢個聲明,我就對佢哋冇任何期望⋯⋯
為咗政治目的,可以同暴力合作!
包括納粹,港獨分子!

嗰時開始,我叫佢哋做丁蟹家族,
我唔鍾意用曱甴,亦冇去分咩顏色,
佢哋係人,你踩死隻曱甴你唔會俾人拉!
你傷害佢哋,肯定犯法!
睇住D大丁蟹帶着小丁蟹出嚟作惡!

新冠越嚟越嚴重,就改叫佢哋做
丁蟹病毒帶菌者,因為呢種病毒極具傳染性,
比佢哋洗咗腦,等同中咗新冠⋯⋯

首頁

尾頁

跳至