自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

點解而家啲人咁鍾意 post 自己大肚照上社交平台?例如Facebook呀,IG呀咁⋯⋯個肚籮咁大,又上山,又下海咁,打出個大肚,著住3點式泳衣,或者熱䃿,露肚背心咁⋯⋯我就覺得一啲美感都無,不過可能咁先搵到錢囉!

男爵府

2024年龍年勳章 笑得好勳章

賣廣告

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

其實自己留低睇就好.

wcpcelia    發表於 20-11-18 10:12
OM123321    發表於 20-11-17 19:52

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

minniemouse 發表於 20-11-17 17:48
點解而家啲人咁鍾意 post 自己大肚照上社交平台?例如Facebook呀,IG呀咁⋯⋯個肚籮咁大,又上山,又下海咁 ...

你朋友?

珍珠宮

2024年龍年勳章

granja 發表於 20-11-17 18:47
你朋友?

唔係,我網上睇到
Minniemouse:-P

伯爵府

minniemouse 發表於 20-11-17 17:48
點解而家啲人咁鍾意 post 自己大肚照上社交平台?例如Facebook呀,IG呀咁⋯⋯個肚籮咁大,又上山,又下海咁 ...

近幾年好興…。。其實我也不太欣賞,…但影得嘅,都系話留住奇妙/微妙/特別…的說法。

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔係咁邊有得呃like

伯爵府

BK Milk勳章

同感

無神神整張唔著衫或者透視衫,俾著我係男人睇到老婆露晒肉咁實噴火

做乜個肚大咗就好似攞正牌影露肉照咁

伯爵府

影得有美感我ok,但唔好全裸囉

翡翠宮

回覆樓主:

show off

珍珠宮

2024年龍年勳章

其實我不嬲都唔覺得大肚有美感可言,個肚漲到籮咁大。話女人大肚時最靚果啲人,簡直係呃鬼食豆腐。
Minniemouse:-P

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我唔識欣賞依 d 相
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

pinky-peach 發表於 20-11-17 19:53
影得有美感我ok,但唔好全裸囉

有朋友真係影過全裸

琥珀宮

minniemouse 發表於 20-11-17 20:11
其實我不嬲都唔覺得大肚有美感可言,個肚漲到籮咁大。話女人大肚時最靚果啲人,簡直係呃鬼食豆腐。
...

咁有啲係靚嘅,不過只係一小部囉

公爵府

我同你諗法一樣,我覺得大肚一啲美感都冇,我自己都冇影。

侯爵府

我都想知

水晶宮

回覆 minniemouse 的帖子

如果迷信那些,其實大肚不好咁影,仲要咁高調,有時話咁會令bb小器之類。
我大肚沒咁做。真心不想有咩累bb.

大宅

要睇下點影,如果露太多都真係唔好睇……

首頁

尾頁

跳至