影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

雖然是奇幻片,但完全無章法,
劇情老套兼很多不合理位
因為張哲瀚才開來看,
李一桐D哭戲完全沒眼淚
純呻下啫

水晶宮

pigtwo 發表於 20-11-21 11:58
雖然是奇幻片,但完全無章法,
劇情老套兼很多不合理位
因為張哲瀚才開來看,

有李嘅劇, 堅决

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

bbbusy 發表於 20-11-21 12:39

有李嘅劇, 堅决

咁緊要,有人話佢非常好戲喎
不過我覺得佢演技一般,比好多女演員好,但亦有好多比佢好。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

rose-mag 發表於 20-11-21 13:11
不過我覺得佢演技一般,比好多女演員好,但亦有好 ...

講真有d演員冇咁有觀衆緣, 可能唔係佢哋本身條件嘅問題, 係眼緣吧! 百貨遇百客, 有緣人會懂得欣賞的!

男爵府

rose-mag 發表於 20-11-21 13:11
不過我覺得佢演技一般,比好多女演員好,但亦有好 ...

李一桐 真係一般 鶴淚佢既內心戲冇咩feel
同樣姓李既李沁我就好鍾意

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

bbbusy 發表於 20-11-21 13:22
講真有d演員冇咁有觀衆緣, 可能唔係佢哋本身條件嘅問題, 係眼緣吧! 百貨遇百客, 有緣人會懂得欣賞的!
...

李一桐幾靚,但覺得佢樣好苦。

王國長老

phoenixho 發表於 20-11-21 13:22
...

鶴唳華亭我都覺得佢麻麻,我又係鍾意李沁,雖然樣有少少冷,但好幾套如楚喬傳,白鹿原,如懿傳都做得好,錦繡南歌就劇本唔掂,佢演得唔錯,遲d開狼殿下。

公爵府

phoenixho 發表於 20-11-21 13:22
...
李芯,錦繡南歌真係演得好,
相比下,
慶餘年可能角色問題,
就顯得很木獨

男爵府

rose-mag 發表於 20-11-21 13:29
鶴唳華亭我都覺得佢麻麻,我又係鍾意李沁,雖然樣有少少冷,但好幾套如楚喬傳,白鹿原,如懿傳都做得好, ...

錦繡南歌劇本 我睇到中尾段棄了
狼殿下頭幾集已經入晒坑 李沁哭戲我又跟住喊

公爵府

bbbusy 發表於 20-11-21 13:22
...
半妖傾城有一段花絮好好笑.
張哲瀚跟李一桐說:
你可否說得大聲一點,
我不想再親你咀了

可能因為李太細聲導演唔收貨,
不斷重拍,
張哲瀚親咀親到怕了,

男爵府

pigtwo 發表於 20-11-21 13:32
相比下,
慶餘年可能角色問題,

咁講開又講喎 另一個李 李純係慶餘年既角色又出好多 真係角色問題

公爵府

phoenixho 發表於 20-11-21 13:34
...
好似配林更新,我麻麻地,
不過又喜歡睇李芯
我又開來睇下先

男爵府

pigtwo 發表於 20-11-21 13:38
好似配林更新,我麻麻地,
不過又喜歡睇李芯
我又開來睇下先

狼殿下唔係林更新 男1王大陸 男2肖戰
有追看性 可以一睇

王國長老

pigtwo 發表於 20-11-21 13:32
相比下,
慶餘年可能角色問題,

林婉兒個角就係呆呆,如果俾李沁演范若若,一樣可以咁鬼靈精。

公爵府

rose-mag 發表於 20-11-21 13:41
林婉兒個角就係呆呆,如果俾李沁演范若若,一樣可以咁鬼靈精。
係啦,
角色問題,
所以無咁起眼

王國長老

phoenixho 發表於 20-11-21 13:34
...

南歌淨係第一集又跳舞又打已經好好睇,可惜真係個劇本係硬傷,女演員嘅妝/造型唔夠靚,男主又唔型唔英唔醒,我都睇到一半跳船。

公爵府

phoenixho 發表於 20-11-21 13:40
狼殿下唔係林更新 男1王大陸 男2肖戰
有追看性 可以一睇
哦,
我弄錯了
咁好,
起碼男主我唔太討厭

公爵府

rose-mag 發表於 20-11-21 13:43
南歌淨係第一集又跳舞又打已經好好睇,可惜真係個劇本係硬傷,女演員嘅妝/造型唔夠靚,男主又唔型唔英唔醒 ...
男主完全係趕客feel.

王國長老

phoenixho 發表於 20-11-21 13:38
咁講開又講喎 另一個李 李純係慶餘年既角色又出好多 真係角色問題

李純個嘴見到就出戲,花千骨時覺得佢幾靚,但演技不敢恭維,如懿傳睇佢演衛嬿婉我就快進,不過佢喺慶餘年個角色又ok

王國長老

pigtwo 發表於 20-11-21 13:44
男主完全係趕客feel.

男主只啱做隱秘的角落果種角色,要演霸道型英帥高智慧真係唔得。

首頁

尾頁

跳至